Tekstovi koji će vas inspirisati za kuvanje. Postanite chef na vašem terenu. Pored inspiracije, ovde možete pročitati i naše savete za najčešće probleme u kuhinji, kao i preporuke samih proizvoda.

Savršeno pečen stek – kako?

 No Comments

дец04
Bez puno mudrovanja, evo u par koraka kako da pripremite stek: 1. Stekove izvadite iz frižidera oko 1-2 sata pre samog pečenja. Stekovi moraju biti sobne temperature, jer će u suprotnom biti preveliki temperaturni šok, što vodi ka tome da se vlakna mesa stegnu i zgrče, a stekovi budu tvrdi i

Suvo zrenje mesa sa vakum membranom – “ZRELO”

 No Comments

дец04
Šta je to SUVO ZRENJE (Dry Age)? Suvo zrenje mesa je tehnologija koja postoji od davnina.  Oduvek su naši stari sušili meso i na taj način ga čuvali. U modernom kulinarstvu, ovaj način pripreme mesa je dugo bio zapostavljen zbog visoke cene proizvodnje (za ovo se biraju najbolji komadi mesa,

O kompaniji MIYABI

 No Comments

нов19
MIYABI kao deo grupacije Zwilling J.A.HENCKELS, predstavlja sinonim za autentična japanska sečiva koja su vekovima poznata kao neprevaziđena. MIYABI ne pokušava da imitira japanske noževe. MIYABI je zaista pravi japanski nož sa svim onim legendarnim karakteristikama. MIYABI noževi se i danas proizvode tradicionalnom tehnologijom izrade najkvalitetnijih i najfinijih japanskih katana.

O Samura noževima

 1 Comment

јун17
Kompanija SAMURA je relativno nova u svetu noževa, ali se za jako kratko vreme probila u sam vrh kuhinjskih sečiva. Čak i profesionalni kuvari sve češće koriste SAMURA damaskus noževe i ne kriju oduševljenje ovim brendom. Firma je osnovana 2003. godine i svoju prvu liniju noževa je napravila u saradnji

Najbolji recept za hleb

Najbolji recept za hleb

 No Comments

мај30
Ne samo da je ovo najbolji recept za hleb, već je ujedno i recept za testo za picu i recept za fokaču Dragi naši, Recept koji sledi, ja obično pravim u troduploj meri, jer smo petočlana porodica, a i često je i još neko prisutan. Takođe, praktično je da se

Čišćenje livenog posuđa

Liveno posuđe STAUB – Prvo korišćenje

 No Comments

мај28
Saveti za upotrebu i održavanje livenog posuđa VAŽNO: Liveno posuđe razvija više temperature od klasičnog posuđa. Obratite pažnju na ovo. Saveti pre prvog korišćenja Staub livene šerpe:                Postepeno zagrejati posudu sa malo masti ili maslinovog ulja. Nauljite ili namastite unutrašnjost cele zagrejane posude. Najlakše je ako koristite silikonsku četkicu.

Kategorije:

Ostavite nam komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.