Tekstovi koji će vas inspirisati za kuvanje. Postanite chef na vašem terenu. Pored inspiracije, ovde možete pročitati i naše savete za najčešće probleme u kuhinji, kao i preporuke samih proizvoda.

O Samura noževima

 1 Comment

јун17
Kompanija SAMURA je relativno nova u svetu noževa, ali se za jako kratko vreme probila u sam vrh kuhinjskih sečiva. Čak i profesionalni kuvari sve češće koriste SAMURA damaskus noževe i ne kriju oduševljenje ovim brendom. Firma je osnovana 2003. godine i svoju prvu liniju noževa je napravila u saradnji

Najbolji recept za hleb

Najbolji recept za hleb

 No Comments

мај30
Ne samo da je ovo najbolji recept za hleb, već je ujedno i recept za testo za picu i recept za fokaču Dragi naši, Recept koji sledi, ja obično pravim u troduploj meri, jer smo petočlana porodica, a i često je i još neko prisutan. Takođe, praktično je da se

Čišćenje livenog posuđa

Liveno posuđe STAUB – Prvo korišćenje

 No Comments

мај28
Saveti za upotrebu i održavanje livenog posuđa VAŽNO: Liveno posuđe razvija više temperature od klasičnog posuđa. Obratite pažnju na ovo. Saveti pre prvog korišćenja Staub livene šerpe:                Postepeno zagrejati posudu sa malo masti ili maslinovog ulja. Nauljite ili namastite unutrašnjost cele zagrejane posude. Najlakše je ako koristite silikonsku četkicu.

Liveni Grill tiganj

 4 Comments

апр28
Liveni Grill tiganj – jako važan i nezamenjiv deo posuđa Francuski STAUB je sinonim za tučano posuđe. To je Porše među posuđem! To je izbor kuvara, nosioca Mišelinove zvezde. Ako voliš da sedneš u prestižan auto, ako biraš organsku robu na pijaci, ako se raduješ roštiljanju, ako imaš svest da

Domaći naćosi

Zdrava grickalica – Naćosi

 No Comments

апр07
Zdrava grickalica, snack uz film ili užina za poneti. Ne znam u kojoj ćete je opciji koristiti, al’ kladim se u svakoj od ponuđenih!Ovo je brzi recept, a grickalice mogu da stoje dugo. Kod nas se uvek pojedu prvog il’ eventualno drugog dana. Javljajte kakvo je prolazno vreme kod vas

recept-hobotnica-iz-staub-cocotta-liveno posuđe-najbolja hobotnica

Hobotnica iz STAUB Cocotta

 1 Comment

апр03
Jednu veću hobotnicu (bolje prethodno zamrznutu, nego svežu) kuvati 5min u kipućoj vodi. Izvaditi da se procedi u đevđiru. Potom iseckati na krupne komade. Staviti u zagrejani STAUB maslinovo ulje (malo više maslinovog, otprilike toliko da kasnije bude do pola visine hobotnice). U vruće ulje staviti nasečen limun, sitne pikantne

Kategorije:

Ostavite nam komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

One comment on “O Samura noževima

  1. Jovke80

    Vrhunski noževi..drago mi da su i kod nas na tržištu