Tekstovi koji će vas inspirisati za kuvanje. Postanite chef na vašem terenu. Pored inspiracije, ovde možete pročitati i naše savete za najčešće probleme u kuhinji, kao i preporuke samih proizvoda.

SAMURA brend

O Samura noževima

 No Comments

Jun17
Kompanija SAMURA je relativno nova u svetu noževa, ali se za jako kratko vreme probila u sam vrh kuhinjskih sečiva. Čak i profesionalni kuvari sve češće koriste SAMURA damaskus noževe i ne kriju oduševljenje ovim brendom. Firma je osnovana 2003. godine i svoju prvu liniju noževa je napravila u saradnji

Najbolji recept za hleb

Najbolji recept za hleb

 No Comments

May30
Ne samo da je ovo najbolji recept za hleb, već je ujedno i recept za testo za picu i recept za fokaču Dragi naši, Recept koji sledi, ja obično pravim u troduploj meri, jer smo petočlana porodica, a i često je i još neko prisutan. Takođe, praktično je da se

Čišćenje livenog posuđa

Saveti za prvo korišćenje i održavanje livenog posuđa

 No Comments

May28
Saveti za prvo korišćenje i održavanje livenog posuđa STAUB VAŽNO: Liveno posuđe razvija više temperature od klasičnog posuđa. Obratite pažnju na ovo. Pre svakog korišćenja:                Postpeno zagrejati posudu sa malo ulja. Nauljite ili namastite unutrašnjost zagrejane posude. Kuhinjskim ubrusom obrišite i uklonite višak masnoće. U slučaju pripremanja suvlje hrane

Liveni Grill tiganj

 4 Comments

Apr28
Liveni Grill tiganj – jako važan i nezamenjiv deo posuđa Francuski STAUB je sinonim za tučano posuđe. To je Porše među posuđem! To je izbor kuvara, nosioca Mišelinove zvezde. Ako voliš da sedneš u prestižan auto, ako biraš organsku robu na pijaci, ako se raduješ roštiljanju, ako imaš svest da

Domaći naćosi

Zdrava grickalica – Naćosi

 No Comments

Apr07
Zdrava grickalica, snack uz film ili užina za poneti. Ne znam u kojoj ćete je opciji koristiti, al’ kladim se u svakoj od ponuđenih!Ovo je brzi recept, a grickalice mogu da stoje dugo. Kod nas se uvek pojedu prvog il’ eventualno drugog dana. Javljajte kakvo je prolazno vreme kod vas

recept-hobotnica-iz-staub-cocotta-liveno posuđe-najbolja hobotnica

Hobotnica iz STAUB Cocotta

 1 Comment

Apr03
Jednu veću hobotnicu (bolje prethodno zamrznutu, nego svežu) kuvati 5min u kipućoj vodi. Izvaditi da se procedi u đevđiru. Potom iseckati na krupne komade. Staviti u zagrejani STAUB maslinovo ulje (malo više maslinovog, otprilike toliko da kasnije bude do pola visine hobotnice). U vruće ulje staviti nasečen limun, sitne pikantne

Ostavite nam komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.