Tekstovi koji će vas inspirisati za kuvanje. Postanite chef na vašem terenu. Pored inspiracije, ovde možete pročitati i naše savete za najčešće probleme u kuhinji, kao i preporuke samih proizvoda.
Koje je najzdravije posuđe ?
мај09
Kakav je izbor posuđa u prodaji? Koje je najzdravije posuđe? Zašto je tučano posuđe najbolje? Zašto odabrati liveno emajlirano posuđe? Na ova i mnoga druga pitanja, pokušaćemo da odgovorimo u narednom tekstu. Šta to znači najkvalitetnije posuđe. Koje je to najzdravije posuđe u Srbiji i gde se može nabaviti. Keramičko
Michelin zvezdice… šta i kako?
апр26
Bitni kriterijumi za restorane su: kvalitet proizvoda veština stvaranja mirisa i kuvanja originalnost kuhinje cena (lokalni standardi određuju prosečnu cenu) doslednost posetilaca Zvezdice dobijaju restorani sa najboljom kuhinjom, bez obzira na vrstu kuhinje, a zvezdice samo ocenjuju ono što je servirano ne uzimajući u obzir enterijer, dekoracije, kvalitet usluge i postavljanje
Lista Poklona – šta je to, zašto i kako?
апр26
Poklon, Kikotanje, Osmeh, iščekivanje, mio osećaj da bi neko da ti ugodi! Ekstra mi je taj momenat iščekivanja! Još kad je poklon upakovan, data važnost svakom detalju, sitnici, pa posveta.. tad se neminovno osećam posebno. Pa otvaram sporo… pokušavam da uživam što duže… Dobar je osećaj kad si nekom važan!
Kompanija STAUB
мар28
Francusko tučano posuđe, najkvalitenije šerpe i pekači Priča o STAUB tučanom posuđu počinje u francuskoj Alsace regiji. U ovom istorijski bogatom delu, gde se posebna pažnja posvećivala hrani i zanatstvu, Francis Staub je dao sebi zadatak da napravi šerpu „Jedna-za-sve“. 1974. godine je dizajnirao i proizveo prvi primerak STAUB tučanog
Zwilling J.A.HENCKELS – najbolji noževi
мар21
Čuveni nemački proizvođač: kuhinjski noževi i inox posuđe Moderna kompanija sa izuzetno dugom tradicijom. Kompanija je osnovana davne 1731. godine. u Solingenu (Nemačka). 13. Juna iste godine, Zwilling noževi su zaštitili znak ove kompanije na kome su dva blizanca. Od tada do danas taj logo predstavlja sinonim za vrhunska sečiva
Press
окт01
Najava za konferenciju FoodTalk 2014 : //www.color.rs/foodtalk2014/ Portal SVET: //www.svet.rs/shopping-list/prime-gift-predstavio-vrhunsko-posude-i-kuhinjski-pribor-na-food-talku Portal LEPOTA I ZDRAVLJE: //www.lepotaizdravlje.rs/lifestyle/kultura/pozvani-smo-bili-smo/prime-gift-predstavio-vrhunsko-posude-i-kuhinjski-pribor-na-food-talku HELLO Magazin: //www.hellomagazin.rs/inside-story/foodtalk-okupio-vrhunske-gastroznalce/ Magazin SVET: Prvi broj časopisa JAMIE: Prvi broj časopisa Harper’s Bazaar Serbia: