Česta pitanja (FAQ)

Ovde se nalaze najčešće postavljena pitanja.

Kako da poklonim?

Na kraju procesa kupovine možete odabrati da se poklon isporuči na drugu adresu od one koju ste definisali pri registraciji (ukoliko ste registrovan korisnik). Potrebno je samo otkačiti opciju Ne želim da isporučite na drugu adresu i da unesete novu adresu isporuke.

Kako da kupim?

Kupovinu možete obaviti na tri načina:

1. Kao registrovani korisnik – ukoliko ste se već registrovali na našem site-u, dovoljno je samo da unesete Vaše podatke za logovanje, i podaci o imenu, prezimenu i adresi isporuke će biti sami popunjeni. Ukoliko niste registrovani, dovoljno je da na kraju kupovine kada popunete sva polja vezana za isporuku, izaerete opciju NAPRAVI NALOG.

2. Kao GOST – ukoliko ne želite da se registrujete, kupovinu možete završiti i kao gost, unošenjem svih neophodnih podataka za isporuku robe.

3. Lično u našem showroom-u –  posetite nas u našem ekskluzivnom ambijentu, gde ćemo Vam predstaviti sve prednosti ovih čuvenih brandova. Naše radno vreme je radnim danima od 12-19h. Kod nas u showroom-u je moguće plaćanje karticama: DINA, VISA, Maestro i Master Card.

Platne kartice

Za sve porudžbine preko 6.000,00 isporuka je besplatna do kraja JANUARA 2019. Dismiss