Kupovinu možete obaviti na tri načina:
  1. Kao registrovani korisnik – ukoliko ste se već registrovali na našem site-u, dovoljno je samo da unesete Vaše podatke za logovanje, i podaci o imenu, prezimenu i adresi isporuke će biti sami popunjeni. Ukoliko niste registrovani, kreiranje naloga i registraciju možete uraditi na stranici MOJ NALOG, ili možete da na kraju kupovine kada popunete sva polja vezana za isporuku, izaberete opciju NAPRAVI NALOG.

  2. Kao GOST – ukoliko ne želite da se registrujete, kupovinu možete završiti i kao gost, unošenjem svih neophodnih podataka za isporuku robe.

  3. Lično u našem showroom-u – posetite nas u našem ekskluzivnom ambijentu u Krušedolskoj ulici br. 13, gde ćemo Vam predstaviti sve prednosti ovih čuvenih brandova. U našoj prodavnici možete platiti gotovinom, karticom ili čekovima. Ukoliko plaćate čekovima, robu dajemo na 3 rate. Prva rata je odmah, druga za 30 dana a treća za 60 dana. Kupovina čekovima na rate je moguća samo za robu koja nije trenutno na popustu i za koju nije iskorišćen neki od kupon kodova za popust.

Kod nas u showroom-u je moguće plaćanje sledećim karticama: DINA, VISA, Maestro i Master Card. Platne kartice