Tel: +381/11/2439-132

Mob: 063/7373-883

kontakt@serotonin.rs

  • Omiljeno
  • Moj nalog
SEROTONINSEROTONIN

0,00 рсд
  • KATEGORIJE
    • Tučano / Liveno posuđe
      • Cocotte
      • Tiganji
      • Pekači
      • Šerpe
      • Ostalo
    • Inox posuđe
      • Tiganji
      • Ekspres lonci
      • Setovi posuđa
      • Ostalo
    • Noževi
      • Zwilling noževi
      • Miyabi noževi
      • Samura noževi
      • Kuhinjski noževi
      • Namenski noževi
      • Oštrači
      • Čuvanje noževa
      • Blokovi i držači noževa
    • Vinski program
      • Aeratori i dekanteri
      • Otvarači
      • Vakumiranje i čuvanje
      • Rashladni program
      • Bokali
      • Poklon setovi
      • Ostalo
    • Pribor za kuhinju
      • Kuhinjske alatkice
      • Kuhinjske daske
      • Mlinovi i avani
      • Makaze
      • Serviranje hrane
      • Čuvanje hrane
      • Ostalo
    • Escajg i pribor
    • Manikir pribor
      • Setovi
      • Komadni pribor
      • Lični pribor
  • Zwilling
    • Zwilling J.A.HENCKELS – najbolji noževi
  • Miyabi
    • O kompaniji MIYABI
  • Staub
    • Kompanija STAUB
  • Samura
    • O Samura noževima
    • Noževi
    • Oštrači
  • Vacu Vin
  • Akcija
  • Blog i inspiracija

Najkvalitetnije posuđe – STAUB

Serotonin јун 18, 2019 Saveti i preporuke, Zdravlje 19 Comments
liveno posudje

Najbolje šerpe, pekači, lonci i poklopci za zdravo kuvanje

Napravila sam studiju na netu proučavajući šta je najbolje posuđe za kuhinju! Kad kupujem za sebe, neka je to najkvalitetnije posuđe. Želim da se svaki put spremanje hrane pretvori u ritual i užitak! Istraživanja i iskustva o posuđu kažu da je liveno posuđe, koje je preko emajlirano – najbolje posuđe. Francuzi, vrsni kulinari, ponosni su proizvodjači STAUB livenog posuđa (//www.serotonin.rs/kompanija-staub/ ).

STAUB posuđe

Prednosti cast iron posudja

  • To su večne šerpe, koje se nasleđuju. Što se duže koriste, sve su bolje i sve više ćete biti sigurni da su nezamenljive!
  • Zdravo kuvanje. 
  • Ovo je najbolje posuđe za indukcionu ploču, za ringle, za gas, za otvorena ložišta, a i za sve druge izvore… Može se na ringli spremati, ali sa efektom rerne, zbog toga što će i poklopac emitovati toplotu kao i dno!
  • Dizajn poklopca je dao rešenje samoprelivanja, pa je svaki komad mesa u najavi softan i u svom najboljem izdanju. Mozete u ovim, tzv. Cocottima, spremati gulaše, i druga spora jela, ali će Vam odlično poslužiti i kao obična šerpa za supe, dinstanja i za sve druge raznorazne potrebe. Uzmite ovu STAUB šerpu u dimenziji prečnika 24cm ako ste četvoročlana porodica ili ovalnu promera 31cm. Na 24Kitchen-u uglavnom svi koriste ovakvo cast iron posudje, jer je zdravo, i čuva aromu.
  • Štedi energiju i vreme. Hrana će se iskrčkati na 3 ili 4 (umesto na užarenoj 9.) i ostaće topla satima – da bez podgrevanja sačeka okasnele ukućane na ručak!
  • Vraćanje tradicionalnim vrednostima i ritualima porodičnog ručka i slow food-a.

Definitivno, liveno tučano posudje će bolje i brže ispeći hranu, jer se gvoždje ravnomerno zagreva i emituje toplotu neuporedivo bolje od svega drugog. 

P.s. Evo oprobani koraci za pečenje pogače:

1.stavim u zagrejanu rernu da se šerpa (pekač…) zagreje

2. pažljivo izvadim, nauljim i pospem prezlama ili brašnom

3. stavim testo ili koju drugu đakoniju u Staub i vratim u rernu

Kad bude pečeno, savršeno hrskava korica će se lako odvojiti od podloge i Vi ćete biti ponosni šef kuhinje, okićen sa puno pohvala!

Potreban Vam je bakaluk sa pijace, dobra volja, i Staub tučana šerpa…

2014-12-21 10.37.15

Please follow and like us:
error
fb-share-icon
Tweet
fb-share-icon

POSETIOCI SU NAJČEŠĆE GLEDALI I OVE PROIZVODE:

liveno posuđenajkvalitetnije posuđenajzdravije posuđeSTAB posuđe
Čišćenje i održavanje posuđa od livenog gvožđaPrevious post
Kako skuvati u isto vreme dva različita ručkaNext post

Ostavite nam komentar Cancel reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

19 comments on “Najkvalitetnije posuđe – STAUB”

  1. Maki78 - 16/09/2020

    Imam i okrugli ovalni

    Loading...
    Reply
  2. Olgica - 12/06/2020

    Poštovani, kupila sam kod Vas u Serotoninu inox komplet Zwilling i odlične su, a dolazim za Staub u ponedeljak. Koje je radno vreme?

    Loading...
    Reply
    1. Serotonin - 12/06/2020

      Poštovana Olgice,
      naše radno vreme je radnim danima 9-16h
      Očekujemo Vas…

      Loading...
      Reply
  3. LolinaMama - 03/06/2020

    Ja koristim od juna 2018.i vrlo sam zadovoljna sa tučanim Staub posuđem

    Loading...
    Reply
  4. Mira i Jovan - 27/12/2018

    Postovani, molimo Vas za preporuku velicine ovalnog Stauba koji bi bio taman za pecenje praseće plećke ??

    Loading...
    Reply
    1. Serotonin - 28/12/2018

      Sve zavisi od veličine plećke. Nema tu nekog pravila. Ali okvirno, za komad od 2,5-3 kg je dovoljna 37. I ima mesta i za neko povrće

      Loading...
      Reply
  5. Mila Jovanovic - 22/02/2018

    Postovani, zelim samo da proverim, Staub šerpe su preko gvozdja i emajlirane, a ne kao ostale u ponudi na tržistu….? Znači nema nezdravih uticaja? Hvala

    Loading...
    Reply
    1. Serotonin - 23/02/2018

      Poštovana Mila,
      u pravu ste. Kompletan program STAUB livenog posuđa je emajliran, tako da u njemu možete pripremati sve vrste hrane i nema nikakvog posebnog održavanja i čuvanja. Takođe, nema nikakvog štetnog uticaja gvožđa na hranu za razliku od livenog posuđa koje nije emajlirano i sa kojim treba biti posebno obazriv.

      Loading...
      Reply
  6. Ljiljana - 16/01/2018

    Koristim staub tucano posudje i smatram da je bez premca!

    Loading...
    Reply
    1. Serotonin - 16/01/2018

      Drago nam je da čujemo ovakva iskustva i zahvaljujemo se na lepim rečima. Srdačan pozdrav

      Loading...
      Reply
  7. Mari - 16/01/2018

    Koju veličinu tučanog ovalnog pekaca preporucujete za pile?

    Loading...
    Reply
    1. Serotonin - 16/01/2018

      Poštovana Mari, konkretno za pečenje pileta imamo fenomenalan pekač: //www.serotonin.rs/shop/staub-pekac-za-pile-roaster
      Ukolio ipak želite da to bude cocotte, od okruglih je dovoljno 24 ili 26, a od ovalnih je 31 optimalna. Ukoliko želite da dodate i nešto više povrća sa strane, onda svakako treba odabrati veći.
      Srdačan pozdrav

      Loading...
      Reply
  8. VIKI - 05/09/2016

    POSTOVANJE! \r\n\r\nDA LI STAUB POSUDJE MOZE DA SE KUPII U BANJA LUCI? \r\n\r\nUNAPRED HVALA

    Loading...
    Reply
    1. Nebojša - 06/09/2016

      Poštovana Viki, za sada imamo prodaju jedino u Beogradu. Što se tiče kupovine iz okolnih zemalja, možemo se raspitati za proceduru slanja. Ukoliko dođete do nas, možemo Vam izdati potvrdu za Tax Free, tako da imate mogućnost povraćaja PDV-a. Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti direktno na mail kontakt@serotonin.rs
      Hvala…

      Loading...
      Reply
  9. K.M. - 14/03/2016

    Oprobano … podmazujem zagrejan staub s mašću i pospem prezle i onda stavim testo za hleb – stvarno korica bas bude hrskava i idealna. Hvala na savetu..stvarno je najbolji hleb iz tučanog posudja!

    Loading...
    Reply
  10. Milos - 20/07/2015

    Inspirativan text i lepe slike

    Loading...
    Reply
  11. Jelena - 15/06/2015

    Koji komad mi savjetujete da kupim prvi? Hvala..

    Loading...
    Reply
    1. Nebojša - 16/06/2015

      Poštovana Jelena,\n\nsve zavisi od Vaših potreba i količine hrane koju spremate.\nManje okrugle su idealne za čorbe, potaže, kuvana jela, ali i za punjene paprike, tikvice, lovačke šnicle….\nOvalne su pogodnije za pečenje mesa ili povrća u rerni.\nMi Vam preporučujemo da svratite do nas kod Hrama Sv. Save na Vračaru (Krušedolska 13), i da pogledate uživo našu ponudu, a mi ćemo se potruditi da Vam pružimo sve neopodne savete koji bi Vam znatno olakšali izbor.

      Loading...
      Reply
  12. Minja - 07/06/2015

    Staub serpa je odlična! Planiram i tiganj za palacinke da kupim…

    Loading...
    Reply

Da li nas pratite na FB?

Da li nas pratite na FB?

Pročitajte još:

  • Savršeno pečen stek – kako?
  • Suvo zrenje mesa sa vakum membranom – “ZRELO”
  • O kompaniji MIYABI
  • O Samura noževima
  • Najbolji recept za hleb
  • Liveno posuđe STAUB – Prvo korišćenje
  • Liveni Grill tiganj
  • Zdrava grickalica – Naćosi
  • Hobotnica iz STAUB Cocotta
  • Milin kuvar kao inspiracija

Tekstovi sa temom:

  • O brendovima (2)
  • Pokloni (12)
  • Press (3)
  • Recepti (16)
  • SAMURA (1)
  • Saveti i preporuke (15)
  • STAUB (1)
  • Vino (7)
  • Zdravlje (4)
  • Zwilling J.A.HENCKELS (1)

Serotonin

  • Krušedolska 13/1, Beograd
  • kontakt@serotonin.rs
  • Radno vreme: radnim danima 09-16h
  • (+381) 11 2439-132

Pratite nas na društvenim mrežama

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube

INFORMACIJE

  • O nama
  • Uslovi saradnje
  • Privatnost i sigurnost
  • Reklamacija
  • Kontakt

MOJ NALOG

  • Porudžbine
  • Lista želja
  • Moja adresa
  • Moji podaci

POMOĆ

  • Kako da poklonim?
  • Kako da kupim?
  • Česta pitanja (FAQ)
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy

DA LI NAS PRATITE?

DA LI NAS PRATITE?
© 2014 SEROTONIN Web shop by Serotonin Tim. Sva prava su zadržana.
[]
×
Ostavite nam Vaš e-mail pre ubacivanja u korpu

Please enter the valid email.

Ne hvala. Ne želim da ostavim svoj e-mail *Ovom prijavom, prihvatate da primate mailove od nas. vezane za dodatne akcije i promocije kao i kupon kodove za popust. Uvek se možete odjaviti.
%d bloggers like this: