Pravi POKLON za Mladence - Serotonin

Pravi POKLON za Mladence

Poklon za Mladence neka bude praktičan i trajan i neka bude poklon za kuću!

Ako ste propustili da šerpu od livenog gvožđa Staub, poklonite kao poklon za venčanje , sad imate drugu šansu!

Liveni tiganj

Staub Liveni tiganj NEW 28

Pekač Cocotte

Siva ovalna

ili

Okrugli Cocotte

STAUB Cocotte 26 Cherry

će biti ubedljivo najdugovečniji poklon koji će se nasleđivati u porodici.

Poklon za kuhinju će zadovoljiti i nju i njega. To je univerzalna stvar koja doprinosi domaćinskoj atmosferi i ugođaju doma, da jela dobro uspevaju i da se jede zdravo.

Pravi poklon neka bude zaokružen i ispisanim receptom koji će uz čestitku biti priložen kao jedna od ideja u kom pravcu kulinari da se oprobaju. Taj lični gest, recept i čestitka su mnogo više od cveća, koje Vam u ovom slučaju i nije neophodno, jer će Staub kao pravi, značajan poklon, sam reći sve.

Staub livene posude su čuveni francuski brand koji se koristi u renomiranim restoranima i iznosi na stolove najprestižnijih banketa, a kod nas, u domaćoj kuhinji veliča sarme, podvarak, pogače, razna pečenja, ali i sva druga svakodnevna kuvanja uzdiže na viši nivo. Pošto ste odabrali Staub treba samo da se odlučite izmedju klasične crne, prepozantljive crvene ili elegantne sive boje, i veličine i oblika šerpe.

Hvala na poverenju.

O Autoru članka: Milica Danilović

Milica Danilović, rodjena Ivanković, diplomirala Fakultet likovnih umetnosti - Vajarstvo, u klasi Mrđana Bajića 2003. Osvojila nagradu Fakulteta za monumentalni diplomski rad u metalu i koži "Fotelja". Član ULUSa. Imala samostalne izložbe u SKCu, Američkoj Ambasadi, Art Marketu, učesnik na Ulusovim izložbama, Bijenalima mozaika... Autor skulptura za ArtLink i Audijevu nagradu. Autor monumentalnog mozaika Sv. Petka u okrugu manastira Koporin. Zaposlena u Zlatarskoj kući Andrejević kao ekskluzivni dizajner nakita. ... nju odlikuje umetnička širina i raznovrsnost ...ona vaja, slika, dizajnira, izlaže ...
Pogledaj sve unose autora →

Komentari

3 Komentara na članak: Pravi POKLON za Mladence

 1. Od Saša 12/01/2019 u 13:40

  Kupio sam taj liveni tiganj i brat i snaja su se bas odusevili, hvala na predlogu

 2. Od Mr.75. 16/03/2018 u 16:57

  Da li mozete poklon da isporucite na datu adresu?

  • Od Serotonin 16/03/2018 u 16:59

   Naravno. Porudžbinu možete platiti karticom direktno na sajtu, a navedite nam adresu za isporuku. Mi ćemo poklon upakovati i poslati kurirskom službom.

Ostavite komentar

* Obavezna polja

Dokažite da niste ROBOT * Vreme za unos teksta je isteklo. Učitajte i pokušajte ponovo.

Za sve porudžbine preko 6.000,00 isporuka je besplatna do kraja JANUARA 2019. Dismiss