Pravi POKLON za Mladence

Poklon za Mladence neka bude praktičan i trajan i neka bude poklon za kuću!

Ako ste propustili da šerpu od livenog gvožđa Staub, poklonite kao poklon za venčanje , sad imate drugu šansu!

Liveni tiganj

Staub Liveni tiganj NEW 28

Pekač Cocotte

Siva ovalna

ili

Okrugli Cocotte

STAUB Cocotte 26 Cherry

će biti ubedljivo najdugovečniji poklon koji će se nasleđivati u porodici.

Poklon za kuhinju će zadovoljiti i nju i njega. To je univerzalna stvar koja doprinosi domaćinskoj atmosferi i ugođaju doma, da jela dobro uspevaju i da se jede zdravo.

Pravi poklon neka bude zaokružen i ispisanim receptom koji će uz čestitku biti priložen kao jedna od ideja u kom pravcu kulinari da se oprobaju. Taj lični gest, recept i čestitka su mnogo više od cveća, koje Vam u ovom slučaju i nije neophodno, jer će Staub kao pravi, značajan poklon, sam reći sve.

Staub livene posude su čuveni francuski brand koji se koristi u renomiranim restoranima i iznosi na stolove najprestižnijih banketa, a kod nas, u domaćoj kuhinji veliča sarme, podvarak, pogače, razna pečenja, ali i sva druga svakodnevna kuvanja uzdiže na viši nivo. Pošto ste odabrali Staub treba samo da se odlučite izmedju klasične crne, prepozantljive crvene ili elegantne sive boje, i veličine i oblika šerpe.

Hvala na poverenju.

Zapratite nas na mrežama:

3 Comments

    • Naravno. Porudžbinu možete platiti karticom direktno na sajtu, a navedite nam adresu za isporuku. Mi ćemo poklon upakovati i poslati kurirskom službom.

Ostavite nam komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

PROČITAJTE JOŠ:

[]
×
Da li želite da Vas obaveštavamo o novim ponudama, akcijama i pogodnostima? (nećemo smarati)

Ne hvala. Ne želim da ostavim svoj e-mail *Ovom prijavom, prihvatate da primate mailove od nas. vezane za dodatne akcije i promocije kao i kupon kodove za popust. Uvek se možete odjaviti.