Top 10 poklona za Mladence - Serotonin

Top 10 poklona za Mladence

Poklon za Mladence = poklon za kuću

Top 10 pametnih poklona koji će Vas predstaviti na najbolji način

Da li i Vama prija saznanje da ste u grupi ljudi, koji, kada biraju i kupuju za kuću, najčešće je to za kuhinju i trpezu? Psiholozi kažu da je za to zaslužna podsvest. Osećaj sigurnosti i topline doma poistovećujemo sa: mirisima.. na pr. svežeg hleba i domaće supe… , sa postavljenim stolom oko koga su dragi osmesi, sa slavskim i Božićnim svečanostima…  Dakle, kada se bira poklon za useljenje ili poklon za Mladence, lepo je da to bude poklon koji će da uveliča njihove zajedničke buduće obroke i učini ih pravim malim svečanosti.

 

Šta je Vama važno?

Ako odgovarate: kvalitet, dugotrajnost, svrha, odgovarajuća cena… na pravom ste mestu. Ovo je prodavnica za opremanje kuhinje, kuhinje u kojoj će se kuvati lako, a postizati vrhunski rezultati. Za kuhinju kojoj ide u prilog ona fraza “ljubav na usta ulazi”. Vrhunsko tučano posudje za pečenje ili sarme, za pogače, kolače i sve drugo, francuski Staub. Najčuveniji brend medju prestižnim kulinarima , Zwilling, noževi, propratni pribor, šerpe, kompleti escajga… Zwilling je sinonim za grad Solingen, koji je po toj fabrici sečiva i postao čuven. Ponosno uvozimo i vinski i kuhinjski program holandskog Vacu Vina. Pogledajte naše ideje za poklone i radujte se da obradujete i inspirišete hedonizam.

Top 10 poklona za Mladence:

 1. Zwilling Set noževa za sireve 3/1
 2. Liveni tiganj za grilovanje STAUB
 3. Set kuhinjskih alatkica Zwilling
 4. Tučani pekač STAUB Cocotte 24 Crveni
 5. Stakleni dekanter za vino ROTO
 6. Kibla za vino INOX
 7. Stakleni bokal sa rashladnim postoljem
 8. Masivni vadičep Zwilling
 9. Tučani pekač za pile STAUB
 10. Escajg za 12 osoba Zwilling

Kada se radi o poklonu za dragu osobu, onda je prisutna i želja da udovoljimo,  a i drago nam je kad nas poklon adekvatno predstavi, kao osobu koja zna da izabere. Izvolite i dodjite da Vas posavetujemo!

Do skorog viđenja…

Vaš SEROTONIN.

Komentari

Jedan komentar na članak: Top 10 poklona za Mladence

 1. Od Pop.74. 20/03/2018 u 14:36

  Lepe ideje…hvala

Ostavite komentar

* Obavezna polja

Dokažite da niste ROBOT * Vreme za unos teksta je isteklo. Učitajte i pokušajte ponovo.

Za sve porudžbine preko 6.000,00 isporuka je besplatna do kraja JANUARA 2019. Dismiss