Top 10 poklona za Mladence

Poklon za Mladence = poklon za kuću

Top 10 pametnih poklona koji će Vas predstaviti na najbolji način

Da li i Vama prija saznanje da ste u grupi ljudi, koji, kada biraju i kupuju za kuću, najčešće je to za kuhinju i trpezu? Psiholozi kažu da je za to zaslužna podsvest. Osećaj sigurnosti i topline doma poistovećujemo sa: mirisima.. na pr. svežeg hleba i domaće supe… , sa postavljenim stolom oko koga su dragi osmesi, sa slavskim i Božićnim svečanostima…  Dakle, kada se bira poklon za useljenje ili poklon za Mladence, lepo je da to bude poklon koji će da uveliča njihove zajedničke buduće obroke i učini ih pravim malim svečanosti.

Šta je Vama važno?

Ako odgovarate: kvalitet, dugotrajnost, svrha, odgovarajuća cena… na pravom ste mestu. Ovo je prodavnica za opremanje kuhinje, kuhinje u kojoj će se kuvati lako, a postizati vrhunski rezultati. Za kuhinju kojoj ide u prilog ona fraza “ljubav na usta ulazi”. Vrhunsko tučano posudje za pečenje ili sarme, za pogače, kolače i sve drugo, francuski Staub. Najčuveniji brend medju prestižnim kulinarima , Zwilling, noževi, propratni pribor, šerpe, kompleti escajga… Zwilling je sinonim za grad Solingen, koji je po toj fabrici sečiva i postao čuven. Ponosno uvozimo i vinski i kuhinjski program holandskog Vacu Vina. Pogledajte naše ideje za poklone i radujte se da obradujete i inspirišete hedonizam.

Top 10 poklona za Mladence:

  1. Zwilling Set noževa za sireve 3/1
  2. Liveni tiganj za grilovanje STAUB
  3. Set kuhinjskih alatkica Zwilling
  4. Tučani pekač STAUB Cocotte 24 Crveni
  5. STAUB Cocotte Crveni 31
  6. Stakleni bokal sa rashladnim postoljem
  7. Masivni vadičep Zwilling
  8. Set Ekspress lonaca 3+6 litara
  9. Set inox posuđa Passion
  10. Univerzalna tučana šerpa

Kada se radi o poklonu za dragu osobu, onda je prisutna i želja da udovoljimo,  a i drago nam je kad nas poklon adekvatno predstavi, kao osobu koja zna da izabere. Izvolite i dodjite da Vas posavetujemo!

Ukoliko birate poklon za Mladence, poklanjamo Vam kupon kod MLADENCI sa kojim dobijate 10% popusta za svu robu koja nije već na akciji.

Do skorog viđenja…

Vaš SEROTONIN.

Zapratite nas na mrežama:

One comment

Ostavite nam komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

PROČITAJTE JOŠ:

[]
×
Da li želite da Vas obaveštavamo o novim ponudama, akcijama i pogodnostima? (nećemo smarati)

Ne hvala. Ne želim da ostavim svoj e-mail *Ovom prijavom, prihvatate da primate mailove od nas. vezane za dodatne akcije i promocije kao i kupon kodove za popust. Uvek se možete odjaviti.