Top 10 poklona za vinske hedoniste - Serotonin

Top 10 poklona za vinske hedoniste

Vreme darivanja je već uveliko stiglo. Ukoliko među dragim ljudima, imate i one koji su istinski vinski hedonisti, sigurno ste se pitali mnogo puta šta im pokloniti kao dopunu dobrom vinu. Ponuda vinskog aksesoara je dosta šarena, pa smo se potrudili da za vas izaberemo deset najzanimljivijih proizvoda koji će upotpuniti ritual uživanja u dobrom vinu:

Vinski termometar

Vinski termometar

Različita vina, različite temperature. Ali, serviranje vina optimalne temperature je lakše reči nego učiniti. Sada sa vinskim termometrom Vacu Vin-a, možete biti sigurni da nećete pogrešiti. Na poleđini termometra nalazi se tabela sa informacijama o servirnoj temperaturi pojedinih vina. Termometar se vrlo lako prilagođava obimu svake flaše. Par sekundi nakom postavljanja prikazuje se trenutna temperatura vina. Prosto.

Rashlađivač za penušava vina

rashladjivac za sampanjac

Rashlađivač za šampanjac DIAMOND je najjednostavnije objasniti kao navlaku za flašu koja je ispunjena specijalnim gelom. Potrebno je rashlađivač držati u zamrzivaču dok se gel ne zamrzne (par sati). Nakon toga se jednostavno navuče na flašu i za 5-10 min može ohladiti bocu penušavog vina, ili je održavati hladnu satima. Može se koristiti neograničen broj puta.

Vadičep Special

vadicep special

Vadičep Specijal je dizajniran tako da omogućava vađenje pampura brzo, lako i bez napora. Nakon uklanjanja folije sekačem, postavite vadičep na bocu, i pritisnite ručke. Jednostavnim potezom poluge na dole, igla ulazi u pampur, a potezom na gore vadi pampur iz flaše.

Jednostavno, zar ne?

Vakum pumpa za vakumiranje vina INOX

vakum pumpa za vino

Vakum pumpa za čuvanje vina INOX dolazi u pakovanju sa dva vakum čepa i dva servera protiv podlivanja vina. Upakovan u kutiju koja je idealna za poklon. Koristi se za vakumiranje već otvorenih flaša. Gumeni vakum čep se postavi na flašu i sa pumpom se isisava vazduh iz flaše. Kada se čuje KLIK, znači da se flaša vakumirana. Na taj način, izvučen je sav vazduh iz boce, i vino neće oksidirati iako je boca već načeta.

Vinski set BLACK EDITION

Wine set Black

Vinski set BLACK EDITION je poklon pakovanje koje sadrži: 1 vakum pumpu, 2 vakum čepa, 1 server protiv podlivanja vina, 1 crnu navlaku za hlađenje vina i 1 vadičep. Ovaj set je idealan poklon za sve ljubitelje vina.

Vinski set za degustacije

set za degustaciju

Vinski set za degustacije se sastoji od: 1 aeratora za vino, 1 termometra, 8 markera za čaše, 2 servera za vino. Upakovan je u kutiju tako je prikladan i za poklon. Idealan je za kućne degustacije vina.

Kibla za vino INOX

2021_Wine_Cooler_Elegant_RVS_RGB_v1

Rashladna kibla za vino INOX  je u suštini elegantnije rešenje rashlađivača za vino jer se zaleđeni rashlađivač postavlja u kućište kible, tako da hladi i održava temperaturu vina satima. Kibla je od inoxa i elegantnog izgleda. Bez vode, bez leda, bez mokrih stolova i nereda.

Aerator/dekanter za vino

Decanter 3

Zwilling Sommelier Decanter/Aerator predstavlja fantastičnu novinu u vinskom svetu. Postavlja se direktno na buteljku, i omogućava uživanje u kvalitetnim crvenim vinima bez dosadašnjeg odležavanja u staklenim dekanterima od 30-45 min. Idealan za restorane, jer omogućava da gosti uživaju u fantastičnim starijim crvenim vinima odmah po otvaranju boce. Uz aerator se dobija čep. Zwilling Sommelier Decanter je upakovan u crnu ekskluzivnu kutiju koja već nakon otvaranja ostavlja utisak elegantnog i prefinjenog poklona.

Vadičep Zwilling EASY

Vadičep-Easy-3

Zwilling Vadičep Easy je vrlo jednostavan vadičep za korišćenje. Dovoljno je samo da se igla postavi na sredinu pampura i da se vrti u krug. Igla prvo ulazi u pampur, a nakon toga kreće da ga izvlači. Bez poluga, sile, natezanja. Lako i jednostavno. Mat brušeni izgled mu daje viši nivo elegancije. Upakovan u crnu kutiju, predstavlja odličan poklon za sve ljubitelje vina, ali i za prave domaćine kojima biste želeli da poklonite vrhunski artikal renomiranog nemačkog proizvođača.

Vinski set Zwilling Sommelier

zwilling sommelier set

Zwilling Sommelier set sadrži: Sekač folije, Vadičep, Prsten protiv kapanja i podlivanja vina, Dekanter/Aerator za crvena vina. Decanter/Aerator predstavlja fantastičnu novinu u vinskom svetu. Postavlja se direktno na buteljku, i omogućava uživanje u kvalitetnim crvenim vinima bez dosadašnjeg odležavanja u staklenim dekanterima od 30-45 min. Idealan za restorane, jer omogućava da gosti uživaju u fantastičnim starijim crvenim vinima odmah po otvaranju boce. Zwilling Sommelier Set je upakovan u crnu ekskluzivnu kutiju koja već nakon otvaranja ostavlja utisak elegantnog i prefinjenog poklona. Apsolutno Pravi POKLON.

Komentari

2 Komentara na članak: Top 10 poklona za vinske hedoniste

  1. Od Milan 16/01/2018 u 16:42

    Da li imate u ponudi i stakleni dekanter ?

Ostavite komentar

* Obavezna polja

Dokažite da niste ROBOT * Vreme za unos teksta je isteklo. Učitajte i pokušajte ponovo.

Za sve porudžbine preko 6.000,00 isporuka je besplatna do kraja JANUARA 2019. Dismiss