Preduzeće Prime GIFT d.o.o. je firma sa sedištem u Krušedolskoj ulici br. 13 u Beogradu, kod Hrama Sv. Save na Vračaru, gde se nalazi i naš prodajni i izložbeni prostor. Uvoznici smo za Srbiju čuvene nemačke kompanije ZWILLING J.A.HENCKELS iz Solingena (prepoznatljiva po svojim vrhunskim noževima, čuvenim „Blizancima“), u čijoj grupaciji se nalazi francuski proizvođač emajliranog livenog posuđa STAUB, japanski proizvođač noževa MIYABI, belgijski proizvođač specijalnog inox-srebrnog posuđa DEMEYERE, nemački proizvođač kuhinjskog pribora i posuđa BSF, čuveni proizvođači opreme za manikire i frizere (Jaguar, Twizerman, Tondeo, i dr). Pored Zwilling grupacije, uvoznici smo i holandske firme Vacu Vin, koja je poznata po svojim odlično dizajniranim i kvalitetnim aksesoarima za kuću i kuhinju, kao i fantastičnog vinskog programa.

Naša ponuda je široka, i pokriva kompletno opremanje kuhinjskog i servirnog programa za restorane i hotele koji žele da se predstave na jednom višem nivou. Možemo Vam pomoći u opremanju kuhinje sa vrhunskim Zwilling Inox posuđem, Staub posuđem od livenog gvožđa, kompletnim asortimanom kuhinjskih noževa, oštrača, i ostalog pratećeg kuhinjskog pribora. Pored toga, u ponudi imamo i kompletan program servirnog posuđa, escajga i vinskog pribora (otvarači, aeratori/dekanteri,…)

Takođe, u sektoru korporativnih poklona, nudimo kompletan program Zwilling Beauty (manikir setovi) i Zwilling Sommelier Wine linije proizoda sa kompanijskom personalizacijom. Prime GIFT d.o.o. Vam nudi vrhunske, i prepoznatljive po neprikosnovenom kvalitetu, poslovne poklone.

Na kraju, ali za nas jako važan deo, je i naš WEB portal www.serotonin.rs gde je moguće odabrati i poručiti lične poklone za Vas ili Vama drage osobe. Takođe, na našem portalu imate mogućnost pravljenja liste poklona, tako da na lak i jednostavan način možete podeliti Vaše želje sa prijateljima kojima ćete pomoći da Vam odaberu, a Vi ćete dobiti Pravi POKLON za rođendan, venčanje, mladence, i druge Vama važne događaje.

Sa sloganom Pravi Poklon za energiju doma, Prime GIFT d.o.o. je sinonim za trajne vrednosti i kvalitetan izbor, koji će služiti generacijama.

Ostavite nam komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.