Preduzeće Prime GIFT d.o.o. je firma sa sedištem u Krušedolskoj ulici br. 13 u Beogradu, kod Hrama Sv. Save na Vračaru, gde se nalazi i naš prodajni i izložbeni prostor. Uvoznici smo za Srbiju čuvene nemačke kompanije ZWILLING J.A.HENCKELS iz Solingena (prepoznatljiva po svojim vrhunskim noževima, čuvenim „Blizancima“), u čijoj grupaciji se nalazi francuski proizvođač emajliranog livenog posuđa STAUB, japanski proizvođač noževa MIYABI, nemački proizvođač kuhinjskog pribora i posuđa BSF. Pored Zwilling grupacije, uvoznici smo i holandske firme Vacu Vin, koja je poznata po svojim odlično dizajniranim i kvalitetnim aksesoarima za kuću i kuhinju, kao i fantastičnog vinskog programa. Od nedavno, u našoj ponudi možete pronaći i brend SAMURA. To je relativno nov brend na svetskoj sceni ali je već postao prepoznatljiv po kvalitetu svojih kuhinjskih noževa.

Naša ponuda je široka, i pokriva kompletno opremanje kuhinjskog i servirnog programa za restorane i hotele koji žele da se predstave na jednom višem nivou. Možemo Vam pomoći u opremanju kuhinje sa vrhunskim Zwilling Inox posuđem, Staub posuđem od livenog gvožđa, kompletnim asortimanom kuhinjskih noževa, oštrača, i ostalog pratećeg kuhinjskog pribora. Pored toga, u ponudi imamo i program servirnog posuđa, escajga i vinskog pribora (otvarači, aeratori/dekanteri,…)

U sektoru korporativnih poklona, nudimo kompletan program Zwilling Beauty (manikir setovi) i Zwilling Sommelier Wine linije proizoda sa kompanijskom personalizacijom. Prime GIFT d.o.o. Vam nudi vrhunske, i prepoznatljive po neprikosnovenom kvalitetu, poslovne poklone.

Na kraju, ali za nas jako važan deo, je i naš WEB portal www.serotonin.rs gde je moguće odabrati i poručiti lične poklone za Vas ili Vama drage osobe. Takođe, na našem portalu imate mogućnost pravljenja liste poklona, tako da na lak i jednostavan način možete podeliti Vaše želje sa prijateljima kojima ćete pomoći da Vam odaberu, a Vi ćete dobiti pravi domaćinski poklon za rođendan, venčanje, mladence, i druge Vama važne događaje.

Sa sloganom Strast pravih domaćina, Prime GIFT d.o.o. je sinonim za trajne vrednosti i kvalitetan izbor, koji će služiti generacijama.

Ovde možete preuzeti dokaz o registraciji preduzeća i PIB broju.

Ostavite nam komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.