
Hotel Ramonda Rtanj – podignut standard, ali…
Od naših dragih kumova smo za 20 godina braka dobili vikend u hotelu Ramonda na Rtnju. Obzirom da znaju koliko
Od naših dragih kumova smo za 20 godina braka dobili vikend u hotelu Ramonda na Rtnju. Obzirom da znaju koliko
Jedna od večitih dilema prilikom kupovine tiganja je da li kupiti nelepljiv tiganj sa premazom ili ne. Da li deglaziranje
Meso ispod sača je oduvek bilo nešto od čega nam se oči zacakle i svi poželimo da se spakujemo i
SVO proizvodi – šta je sad pa to? Šta su to SVO proizvodi? Da li im je upotrebljivost umanjena? Da
Blok noževa – elegantno i sigurno čuvanje vaše vredne kolekcije noževa, ali i održavanje noževa… Želite kolekciju, ceo set noževa,
Dry age – suvo zrenje mesa je sve popularnije, ali i sve dostupnije. Dry aging mesa je proces koji se
Zwilling kuvarski glavni nož iliti šef nož predstavlja esencijalni alat u svakoj kuhinji. Istorija kuvarskog šef noža seže daleko u
Koliko su nam zaista važne šoljice za espresso? Svi mi imamo svoju omiljenu šoljicu za kafu. Malu, veliku, keramičku, porcelansku,
Kad preslistam staru knjigu recepata, poželim da sa vama baš sve podelim. Bakina kuhinja je uvek proverena varijanta. Ovo je
Kad se jagnjetina ispod sača baš voli, onda se i često pravi. Ovo je najprostiji recept koji ćete ikada pročitati.
Bez puno mudrovanja, evo u par koraka kako da dobijete savršeno pečen stek: Priprema 1. Stekove izvadite iz frižidera oko 1-2
Šta je to SUVO ZRENJE (Dry Age)? Suvo zrenje mesa je tehnologija koja postoji od davnina. Oduvek su naši stari
O KOMPANIJI MIYABI MIYABI kao deo grupacije Zwilling J.A.HENCKELS, predstavlja sinonim za autentična japanska sečiva koja su vekovima poznata kao
Unesite ovde tekst naslova Kompanija SAMURA je relativno nova u svetu noževa, ali se za jako kratko vreme probila u
Ne samo da je ovo najbolji recept za hleb, već je ujedno i recept za testo za picu i recept
Saveti za upotrebu i održavanje livenog posuđa VAŽNO: Liveno posuđe razvija više temperature od klasičnog posuđa. Obratite pažnju na ovo.
Liveni Grill tiganj – jako važan i nezamenjiv deo posuđa Francuski STAUB je sinonim za tučano posuđe. To je Porše
Zdrava grickalica, snack uz film ili užina za poneti. Ne znam u kojoj ćete je opciji koristiti, al’ kladim se