Božićna i novogodišnja akcija
Božićna i novogodišnja akcija Do savršene praznične večere uz premijum posuđe i noževe – Prilika koja se ne propušta! Praznici
Božićna i novogodišnja akcija Do savršene praznične večere uz premijum posuđe i noževe – Prilika koja se ne propušta! Praznici
Najbolji liveni pekač za hleb – ali ne samo to Kada je u pitanju savršeno pečen domaći hleb, Staub liveni
Zwilling kuhinjski nož – već skoro 3 veka je br. 1!!! Zwilling kuhinjski nož – već skoro 3 veka je
Prednosti STAUB livenog posuđa Koje su to prednosti STAUB livenog posuđa u svetu kulinarstva, i zašto izbor kvalitetnog posuđa igra
Liveni tiganj – DA. Ali OBAVEZNO emajliran – sve informacije na jednom mestu Hej, da li si spreman da uživaš
Ovo je recept koji ćete najviše čitati. Domaća sušena slanina pomoću ZRELO membrana. Uz pomoć naših ZRELO membrana možete sami
Od naših dragih kumova smo za 20 godina braka dobili vikend u hotelu Ramonda na Rtnju. Obzirom da znaju koliko
Jedna od večitih dilema prilikom kupovine tiganja je da li kupiti nelepljiv tiganj sa premazom ili ne. Da li deglaziranje
Meso ispod sača je oduvek bilo nešto od čega nam se oči zacakle i svi poželimo da se spakujemo i
SVO proizvodi – šta je sad pa to? Šta su to SVO proizvodi? Da li im je upotrebljivost umanjena? Da
Blok noževa – elegantno i sigurno čuvanje vaše vredne kolekcije noževa, ali i održavanje noževa… Želite kolekciju, ceo set noževa,
Dry age – suvo zrenje mesa je sve popularnije, ali i sve dostupnije. Dry aging mesa je proces koji se
Zwilling kuvarski glavni nož iliti šef nož predstavlja esencijalni alat u svakoj kuhinji. Istorija kuvarskog šef noža seže daleko u
Koliko su nam zaista važne šoljice za espresso? Svi mi imamo svoju omiljenu šoljicu za kafu. Malu, veliku, keramičku, porcelansku,
Kad preslistam staru knjigu recepata, poželim da sa vama baš sve podelim. Bakina kuhinja je uvek proverena varijanta. Ovo je
Kad se jagnjetina ispod sača baš voli, onda se i često pravi. Ovo je najprostiji recept koji ćete ikada pročitati.
Bez puno mudrovanja, evo u par koraka kako da dobijete savršeno pečen stek: Priprema 1. Stekove izvadite iz frižidera oko 1-2
Šta je to SUVO ZRENJE (Dry Age)? Suvo zrenje mesa je tehnologija koja postoji od davnina. Oduvek su naši stari