
Blok noževa – elegantno i sigurno čuvanje noževa
Blok noževa – elegantno i sigurno čuvanje vaše vredne kolekcije noževa, ali i održavanje noževa… Želite kolekciju, ceo set noževa,
Blok noževa – elegantno i sigurno čuvanje vaše vredne kolekcije noževa, ali i održavanje noževa… Želite kolekciju, ceo set noževa,
Dry age – suvo zrenje mesa je sve popularnije, ali i sve dostupnije. Dry aging mesa je proces koji se
Zwilling kuvarski glavni nož iliti šef nož predstavlja esencijalni alat u svakoj kuhinji. Istorija kuvarskog šef noža seže daleko u
Koliko su nam zaista važne šoljice za espresso? Svi mi imamo svoju omiljenu šoljicu za kafu. Malu, veliku, keramičku, porcelansku,
Kad preslistam staru knjigu recepata, poželim da sa vama baš sve podelim. Bakina kuhinja je uvek proverena varijanta. Ovo je
Kad se jagnjetina ispod sača baš voli, onda se i često pravi. Ovo je najprostiji recept koji ćete ikada pročitati.
Bez puno mudrovanja, evo u par koraka kako da dobijete savršeno pečen stek: Priprema 1. Stekove izvadite iz frižidera oko 1-2
Šta je to SUVO ZRENJE (Dry Age)? Suvo zrenje mesa je tehnologija koja postoji od davnina. Oduvek su naši stari
O KOMPANIJI MIYABI MIYABI kao deo grupacije Zwilling J.A.HENCKELS, predstavlja sinonim za autentična japanska sečiva koja su vekovima poznata kao
Unesite ovde tekst naslova Kompanija SAMURA je relativno nova u svetu noževa, ali se za jako kratko vreme probila u
Ne samo da je ovo najbolji recept za hleb, već je ujedno i recept za testo za picu i recept
Saveti za upotrebu i održavanje livenog posuđa VAŽNO: Liveno posuđe razvija više temperature od klasičnog posuđa. Obratite pažnju na ovo.
Liveni Grill tiganj – jako važan i nezamenjiv deo posuđa Francuski STAUB je sinonim za tučano posuđe. To je Porše
Zdrava grickalica, snack uz film ili užina za poneti. Ne znam u kojoj ćete je opciji koristiti, al’ kladim se
Jednu veću hobotnicu (bolje prethodno zamrznutu, nego svežu) kuvati 5min u kipućoj vodi. Izvaditi da se procedi u đevđiru. Potom
Milin kuvar je testirao STAUB Cocotte… Kad neko radi stvar od srca, onako nadahnuto i iskreno, pa to se oseti
Kad ti dodje inspiracija da budeš od koristi svom zdravlju i u službi pametne ishrane, evo jednog recepta da ti
Pametni recepti ili kako skuvati u isto vreme dva različita ručka… Juneća kapama sa blitvom i Gulaš od junećeg repa.