Borba protiv vrelog leta traje

Anketirani su gosti. Ispitani su se složili da osvežavajući napitak treba da ostane hladan, dok god ga ima. Takođe, smatrali su da je led poželjan, ali da često previše razredi ukuse. Ocenili su da im je temperatura pića glavni reper za prijatan ugođaj u letnjem periodu. Sa najvišim ocenama su pozdravili VacuVIN rashladnu navlaku za pivo , rashladnu navlaku za šampanjac i bokal sa rashladnom funkcijom.

2012_Beer_Cooler_RGBKao i do sad, holandski VacuVIN nanovo oduševljava svojim pametnim i odlično dizajniranim dosetkama i prečicama u kuhinjskim poslovima. Osmislili su elegantni stalak u kojem sakrivana stoji rashlađena navlaka punjena gelom, koja dugo zadržava svoju nisku temperaturu, ako ste je prethodno izvadili iz zamrzivača.

Stakleni bokal u rashladnom stilizovanom belom stalku.

36452_CoolingCarafeWhite_Orange_HighRes

Hladi napitak ili ukoliko je tečnost već hladna, održava je na toj poželjnoj temperaturi. U bokal ćete Vi već po izboru servirati domaći ice tea, mochito, sangriju ili mozda gaziranu i negaziranu vodu, itd…

Svaki dom će dobro prihvatiti ovakvu inovaciju!

Praktično rešenje za ugostiteljske objekte koji bi da ugode svojim gostima, ali i da budu inovativni i ostave takav utisak. Gosti će pozitivno reagovati na Vaš trud i zasigurno biti zadovoljni jer želite da im ugodite. Takodje, u vrelim danima, i da bi utolili žeđ i zato jer je pametna dosetka, naručivaće litarske porudbine … Na Vama je da odlučite da li želite da bokali budu brendirani sa Vašim logom i da osmislite neki dopadljiv recept za ice tea, ali i za sangriju kojoj je sezona takođe stigla…

Recept za domaći Ice-Tea:

Skuvati 1 lit čaja po želji (najbolje je koristiti čaj kupljen na meru)

Kada se prohladi, dodajte med po ukusu (preporuka je nezaslađen, jer na taj način neće Vam se buditi žeđ nakon nekog vremena).

Iscediti 2 limuna.

Iseckati 2 breskve i malo sveže nane.

Ohladjeni čaj sipati u bokal, dodati limunadu, nanu, seckane breskve, cele borovnice…

U postolje VacuVIN bokala umetnite rashladjene gel patrone i služite Vaš domaći Ledeni čaj!

Prijatno!

Rashladni bokal

[]
×
Da li želite da Vas obaveštavamo o novim ponudama, akcijama i pogodnostima? (nećemo smarati)

Ne hvala. Ne želim da ostavim svoj e-mail *Ovom prijavom, prihvatate da primate mailove od nas. vezane za dodatne akcije i promocije kao i kupon kodove za popust. Uvek se možete odjaviti.