Uslovi saradnje u partner programu

Uslovi saradnje u partner programu

Web portal Serotonin pokreće novi vid saradnje sa uticajnim blogerima iz oblasti kuvanja. Želimo da svaku Vašu preporuku i ostvarenu prodaju preko Vas nagradimo na najbolji mogući način. Želimo da Vam omogućimo da brže i lakše dođete do Vaših omiljenih proizvoda koje toliko želite da imate, ali niste do sada bili u mogućnosti da ih nabavite.

Svako od partnera će imati svoj kupon kod, sa kojim će kupci ostvariti određeni popust na svu našu robu (čak i za onu koja je već na akciji), a Vi dobijate proviziju koju sistem automatski beleži na Vaš račun, kao partneru koji je preporučio naše proizvode.

Ta provizija se dogovara individualno i u odnosu na Vaš media kit koji je potrebno da nam dostavite.

Vašu zaradu možete iskoristiti za nabavku i opremanje Vaše kuhinje iz čitave naše ponude. U Vašem admin panelu, imate opciju Novčanika (Wallet). Tu ćete imati mogućnost da sve (ili pojedine) transakcije sa iznosom Vaše zarade, odaberete i prebacite u Novčanik. Kada to uradite, sistem Vam generiše kupon kod za čitav taj iznos. Taj kupon kod možete iskoristiti samo jednom na našem sajtu za kupovinu onoga što je Vama zanimljivo. U samoj Korpi na kraju procesa kupovine, u predviđeno polje unesite taj Vaš kupon i iznos će biti umanjen za iznos koji imate u Novčaniku na nivou čitave Korpe (čak i za one artikle koji su već na popustu)

Npr, ako imate u novčaniku 25.000,00 dinara i kupujete STAUB koji košta 29.990,00, platićete samo 4.990,00 dinara.

Ovde je važno napomenuti, da Vašu proviziju možete iskoristiti samo na ovaj način. Nemamo mogućnost da novac isplaćujemo u kešu.

Pri registraciji, dobićete link za Vaš admin panel na našem sajtu gde ćete moći da pratite sve podatke vezane za Vaše preporuke (verifikovanu zaradu, iznos Vaše zarade koja još uvek nije verifikovana odnosno još uvek nije isporučena i naplaćena od kupca, izveštaje o klikovima, posetama kupovinama preko Vas, i još mnogo toga).

Takođe, imaćete opciju da na Vašem blogu/sajtu, podelite banere ili linkove koji će direktno biti povezani sa Vašim nalogom i pri kupovini, kada korisnik iskoristi Vaš kupon kod, zaračunava mu se popust a Vama zarada.

Na Vašoj admin strani imate mogućnost da sami kreirate kampanje i nove linkove, ukoliko Vam je u nekom trenutku aktuelno baš nešto posebno što biste izdvojili iz naše ponude (npr. neki novi model noža koji nam je stigao, neka šerpa koja je u ograničenoj seriji, nešto što je na posebnoj akciji vezano za određeni deo godine, itd…)

Zapratite nas na mrežama:

PROČITAJTE JOŠ:

[]
×
Da li želite da Vas obaveštavamo o novim ponudama, akcijama i pogodnostima? (nećemo smarati)

Ne hvala. Ne želim da ostavim svoj e-mail *Ovom prijavom, prihvatate da primate mailove od nas. vezane za dodatne akcije i promocije kao i kupon kodove za popust. Uvek se možete odjaviti.