Lista Poklona – šta je to, zašto i kako?

Poklon, Kikotanje, Osmeh, iščekivanje, mio osećaj da bi neko da ti ugodi!

Ekstra mi je taj momenat iščekivanja! Još kad je poklon upakovan, data važnost svakom detalju, sitnici, pa posveta.. tad se neminovno osećam posebno.

Pa otvaram sporo… pokušavam da uživam što duže… Dobar je osećaj kad si nekom važan! Uvek to ponavljam u sebi. Mnogo dobar. Treba naučiti da cenis pažnju. Treba osvestiti činjenicu da poklon koji primaš ili praviš utiče obostrano. Ako je poklon pogodak, to pruža pravo zadovoljstvo! Stvar ne mora da bude skupa, ali mora da bude primerena. Zato treba osluškivati šta se nekom sviđa, šta mu treba, na šta se baš loži.

Pošto je šteta potrošiti pare, a nekog razočarati lošim odabirom, praktičan savetnik za poklanjanje je Lista zelja! To je genijalan način da se nabroje stvari i želje koje vape da budu uslišene! Koliko puta sam nekom indirektno nabacila ideju šta mi treba ili za čim čeznem… a ovo je jos jednostavnije!Razne cenovne grupe, za one koji hoće samo znak pažnje, ali i za one koji bi da naprave uspomenu “za generacije”.Npr. mladenci ili rodjendanci sad planiraju sve. I gde ko sedi, i spisak pesama, i mašne za stolice i razne sitnice, a poklone ne baš.Sad nema više razočarenja , dupliranja i otaljavanja. Svi zadovoljni! I gosti i domaćini! Gosti vole da se zapamti šta su dali, a darivanima je tek drago! Sve savršeni pokloni!

Zato se ja trudim kad nekom pravim poklon. Ja volim da ugodim, da usrećim, obradujem. Istopim se kad raznežim i kad imam onaj osecaj – “Svaka mi čast! Baš sam potrefila!”

Uz Listu poklona svi ce imati taj dragoceni osećaj! Osećaj dobro odrađenog zadatka, pametne kupovine i zicer pogotka!

Unapred Vam odgovaram “Nema na čemu!”, znam da mi sad kažete “Hvala, genijalna ideja!”Znam da sam Vam dala rešenje i prijateljski savet, ali meni je, ne zaboravite, zadovoljstvo da obradujem i plasiram dosetljive ideje!
LISTA POKLONA je moj PRAVI POKLON.
Vrhunska ideja za savrsen poklon!
Zapratite nas na mrežama:

Ostavite nam komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

PROČITAJTE JOŠ:

Discover more from SEROTONIN

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

[]
×
Da li želite da Vas obaveštavamo o novim ponudama, akcijama i pogodnostima? (nećemo smarati)

Ne hvala. Ne želim da ostavim svoj e-mail *Ovom prijavom, prihvatate da primate mailove od nas. vezane za dodatne akcije i promocije kao i kupon kodove za popust. Uvek se možete odjaviti.