Zašto, i šta je to, Lista Poklona? - Serotonin

Zašto, i šta je to, Lista Poklona?

Poklon, Kikotanje, Osmeh, iščekivanje, mio osećaj da bi neko da ti ugodi!

Ekstra mi je taj momenat iščekivanja! Još kad je poklon upakovan, data važnost svakom detalju, sitnici, pa posveta.. tad se neminovno osećam posebno.

Poklon

Pa otvaram sporo… pokušavam da uživam što duže… Dobar je osećaj kad si nekom važan! Uvek to ponavljam u sebi. Mnogo dobar. Treba naučiti da cenis pažnju. Treba osvestiti činjenicu da poklon koji primaš ili praviš utiče obostrano. Ako je poklon pogodak, to pruža pravo zadovoljstvo! Stvar ne mora da bude skupa, ali mora da bude primerena. Zato treba osluškivati šta se nekom sviđa, šta mu treba, na šta se baš loži.

Pošto je šteta potrošiti pare, a nekog razočarati lošim odabirom, praktičan savetnik za poklanjanje je Lista zelja! To je genijalan način da se nabroje stvari i želje koje vape da budu uslišene! Koliko puta sam nekom indirektno nabacila ideju šta mi treba ili za čim čeznem… a ovo je jos jednostavnije!Razne cenovne grupe, za one koji hoće samo znak pažnje, ali i za one koji bi da naprave uspomenu “za generacije”.Npr. mladenci ili rodjendanci sad planiraju sve. I gde ko sedi, i spisak pesama, i mašne za stolice i razne sitnice, a poklone ne baš.Sad nema više razočarenja , dupliranja i otaljavanja. Svi zadovoljni! I gosti i domaćini! Gosti vole da se zapamti šta su dali, a darivanima je tek drago! Sve savršeni pokloni!

Zato se ja trudim kad nekom pravim poklon. Ja volim da ugodim, da usrećim, obradujem. Istopim se kad raznežim i kad imam onaj osecaj – “Svaka mi čast! Baš sam potrefila!”

Uz Listu poklona svi ce imati taj dragoceni osećaj! Osećaj dobro odrađenog zadatka, pametne kupovine i zicer pogotka!

Unapred Vam odgovaram “Nema na čemu!”, znam da mi sad kažete “Hvala, genijalna ideja!”Znam da sam Vam dala rešenje i prijateljski savet, ali meni je, ne zaboravite, zadovoljstvo da obradujem i plasiram dosetljive ideje!

LISTA POKLONA je moj PRAVI POKLON.

Vrhunska ideja za savrsen poklon!

O Autoru članka: Milica Danilović

Milica Danilović, rodjena Ivanković, diplomirala Fakultet likovnih umetnosti - Vajarstvo, u klasi Mrđana Bajića 2003. Osvojila nagradu Fakulteta za monumentalni diplomski rad u metalu i koži "Fotelja". Član ULUSa. Imala samostalne izložbe u SKCu, Američkoj Ambasadi, Art Marketu, učesnik na Ulusovim izložbama, Bijenalima mozaika... Autor skulptura za ArtLink i Audijevu nagradu. Autor monumentalnog mozaika Sv. Petka u okrugu manastira Koporin. Zaposlena u Zlatarskoj kući Andrejević kao ekskluzivni dizajner nakita. ... nju odlikuje umetnička širina i raznovrsnost ...ona vaja, slika, dizajnira, izlaže ...
Pogledaj sve unose autora →

Ostavite komentar

* Obavezna polja

Dokažite da niste ROBOT * Vreme za unos teksta je isteklo. Učitajte i pokušajte ponovo.

Za sve porudžbine preko 6.000,00 isporuka je besplatna do kraja JANUARA 2019. Dismiss