Pravi POKLON za Novu godinu - Serotonin

Pravi POKLON za Novu godinu

Poklon za Novu godinu, poklon za dečka, poklon za devojku, poklon za rođendan… kome god i kad god – jer ovo Vam je ideja za svaku prigodu, za osobu koja je ljubitelj druženja i vina!

 

Svi se radujemo činu poklanjanja, međutim, kad dodje trenutak da se napravi izbor, onda smo u veeelikoj dilemi…

 

IMG_0001_121

 

Naš predlog: Set za degustaciju, od renomiranog holandskog proizvođača VacuVin. Ovo je domišljato i originalno rešenje. Sadrži:

 

  1. aerator za crveno vino (nadomesti dekanter, da se vino brzo “nadiše” kiseonika),

 

  1. vakumske oznake za čaše (8 komada, da gosti zapamte svoje čaše ili pri degustaciji da se “slepo”obeleže različita vina),

 

  1. termometar za flašu i

 

  1. server protiv podlivanja.

 

Sve je to upakovano i skockano, zaista potpun poklon…

 

4221_WineTastingSet2_RGB

 

Cena je 3.600,00 din.

 

Veliki je plus i to što ovo neće biti repriza, ovo nije nešto već viđeno. VacuVin je novost na našem tržištu, a ceo svet ga uveliko voli i kupuje.
Ako ste i Vi od onih što vole da otkriju mesta o kojima ćete pričati svima, mesta sa prijateljskim savetom, mesta sa pametnim odabirom, sa premium brendovima (pored VaciVin-a, uvoznici smo i za Zwilling i Staub), sa realnim cenama za podrazumevani kvalitet bez kompromisa, onda smo se prepoznali i u najavi je dugoročno poverenje i saradnja….

 

set za degustaciju

 

Dobro nam došli….

O Autoru članka: Milica Danilović

Milica Danilović, rodjena Ivanković, diplomirala Fakultet likovnih umetnosti - Vajarstvo, u klasi Mrđana Bajića 2003. Osvojila nagradu Fakulteta za monumentalni diplomski rad u metalu i koži "Fotelja". Član ULUSa. Imala samostalne izložbe u SKCu, Američkoj Ambasadi, Art Marketu, učesnik na Ulusovim izložbama, Bijenalima mozaika... Autor skulptura za ArtLink i Audijevu nagradu. Autor monumentalnog mozaika Sv. Petka u okrugu manastira Koporin. Zaposlena u Zlatarskoj kući Andrejević kao ekskluzivni dizajner nakita. ... nju odlikuje umetnička širina i raznovrsnost ...ona vaja, slika, dizajnira, izlaže ...
Pogledaj sve unose autora →

Komentari

Jedan komentar na članak: Pravi POKLON za Novu godinu

 1. Od Miki 27/12/2016 u 12:22

  Super ideja…

Ostavite komentar

* Obavezna polja

Dokažite da niste ROBOT * Vreme za unos teksta je isteklo. Učitajte i pokušajte ponovo.

Za sve porudžbine preko 6.000,00 isporuka je besplatna do kraja JANUARA 2019. Dismiss