Pravi POKLON za svadbu

PRAVI POKLON ZA SVADBU

…IMA NEKO PREDLOG ?…

Kad dođe vreme darivanja i pitanje “Šta izabrati za pravi poklon i kako oduševiti mladence?”, pocne da mi lebdi u oblačiću iznad glave… svi znate te muke i nedoumice… Konstantno mi blinka pred očima oduševljeni izrazi lica, graja iznenađenja, zadovoljstva, moji dragi slavljenici razneženi čestitkom i fascinirani mojim odabirom….

VOLIM taj osećaj i tu energiju…

I tako, ja uvek poklonim pravi poklon, jer je to i meni bitno… hoću da poklon bude i rečit i drugačiji, lep i kvalitetan, dugotrajan i efektan, ma zvuči neviđeno komplikovano…. a i da bude pravi odnos cene i kvaliteta. To podrazumevam… ja uostalom volim pametnu kupovinu. Brat mi je jednom rekao, “pa tebi je lako….ti to sama napraviš…” 🙂

O.K., imam prednost, ja sam umetnik, samo… neću svima da poklanjam skulpture, ikone ili nakit… hoću to da poklonim, ako je to za tu osobu pravi izbor, ali ne želim da to bude često, pa da se misli da je meni stvarno tako lakše?! A brže je kupiti…

Ako napravim personalizovani broš od zlata, sa inicijalima dragog para za srebrnu godišnjicu, da ona nosi kao orden, to mi puni srce ponosom, jer potpuno ima smisla… Ali za venčanje, od kad se u ponudi kod nas pojavio STAUB, biram to!

Ne boli me glava, nema greske! Liveno posuđe, za ceo život! Pa nek se priča i za 30 god… kad svi servisi i vaze sa posebnim emotivnim predznakom “Svadbeni” , budu , na žalost, olupani ili sačuvani, ali pod staklenim zvonom, COCOTTE od mene će nositi epitet NAJPAMETNIJI poklon!

Znam da to sami i neiskusni, neće kupiti, a ja znam šta je dobra kupovina, neprolazna vrednost i šta treba za domaćinsku kuhinju! A kuhinja je srce doma!

Zato, preporuka, kvalitetno posuđe, recept za Pravi POKLON!

Zapratite nas na mrežama:

2 Comments

  1. Poklon za vencanje kupljen nakon ovog inspirativnog teksta bio je super primljen. Hvala na ideji! Ponovo cu doci u Vas prelep prostor da izaberem nesto i za sebe..hvala!

    • Hvala Vama i drago nam da čujemo ovako pozitivne utiske.\r\nMožete nas pratiti i na svim društvenim mrežama i biti u toku sa svim novostima.\r\nHvala još jednom

Ostavite nam komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

PROČITAJTE JOŠ:

[]
×
Da li želite da Vas obaveštavamo o novim ponudama, akcijama i pogodnostima? (nećemo smarati)

Ne hvala. Ne želim da ostavim svoj e-mail *Ovom prijavom, prihvatate da primate mailove od nas. vezane za dodatne akcije i promocije kao i kupon kodove za popust. Uvek se možete odjaviti.