10 predloga za poklon za muškarca

Poklon za muškarca – večiti problem. 

Poklon za njega je teško smisliti. Žene se oduševljavaju sa drugim stvarima u odnosu na njih. Muškarci vole praktične i korisne stvari, besprekoran kvalitet, a ne prolazne modne kaprice. Kako ostaviti dobar utisak, kako kupiti proizvod koji ima dobar odnos cene i kvaliteta, kako izabrati nešto za šta će on svakodnevno pomisliti: “Ona baš zna da izabere!” ? Radila sam istraživanje i dajem vam 10 najboljih predloga za poklon za muškarca u vrednosti oko 100-150 evra:

1. Najbolji chef nož sa kojim će svako postati mag u kuhinji i zbog koga će imati želju da unapređuje svoja kulinarska umeća je:

2. Pošto smatram da je vrhunski kuhinjski nož pravi izbor, ovo je još jedna varijanta – japanski santoku. Ukoliko ON već ima šef nož, ili mislite da možda ima, ovo će biti ekstra dodatni nož sa kojim sigurno nećete pogrešiti: 

3. Za majstora u pripremi steka izbor je neki od tučanih tiganja.

4. Najbolji poklon za ljubitelje vina je aerator koji crveno vino čini odmah pitkim. Umesto klasičnog staklenog dekantera, ova vinska dosetka od Zwilling brenda je pametno i brzo rešenje: 

5. Osim aeratora za vino, jakoje zanimljiv i mali poklon set za vinoljupce.

6. Sommelier komplet koji je definitivno najbolje i najkompletnije rešenje za vinskog hedonistu.

7. Stek noževi su uvek dobar poklon za muškarca. Neodoljivo…

8. Za prave ljubitelje “teškog mesa”, za one prave domaćine koji vole da zavrnu rukave u kuhinji i da naprave neki poseban specijalitet i da se njime podiče, predlažemo vam jedan zaista jeftin ali zaista efektan poklon. ZRELO membrane

9. Obzirom da svaki domaćin drži do svojih noževa, odličan oštrač može biti više nego sjajan poklon za njega. Mi Vam predlažemo ovaj najnoviji model Zwilling V-Edge oštrača.

10. I za sam kraj smo ostavili nešto premašuje cifru od stotinjak eura, ali je zato nepogrešivo ukoliko želite da zaista ostavite utisak kod pravog domaćina. U pitanju je neki od japanskih noževa koji su ručno kovani i ručno oštreni na kamen.

Napravite pametan izbor i budite ponosni i zadovoljni što Vaš poklon predstavlja na najbolji način.

 

Ukoliko ovaj tekst smatrate korisnim, podelite ga sa prijateljima!

Zapratite nas na mrežama:

4 Comments

  1. Moj muz voli sve poklone vezane ili za kuhinju i ili za auto …jedino za takve prakticne stvari se oduševi do kraja!

Ostavite nam komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

PROČITAJTE JOŠ:

Discover more from SEROTONIN

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

[]
×
Da li želite da Vas obaveštavamo o novim ponudama, akcijama i pogodnostima? (nećemo smarati)

Ne hvala. Ne želim da ostavim svoj e-mail *Ovom prijavom, prihvatate da primate mailove od nas. vezane za dodatne akcije i promocije kao i kupon kodove za popust. Uvek se možete odjaviti.