Dan vina ili dan zaljubljenih

Evo lepog povoda da proslavimo ljubav uz vino i romantiku! Kada dođe neki simboličan datum, godišnjica ili Dan zaljubljenih, treba da posebno tretiramo našu dragu osobu… Znam, uvek je treba lepo tretirati, ali kad je neki povod, ne treba ga propustiti, jer naročito žene, lako se rastuže i dovoljna je senka nezadovoljstva da vam oboma pokvari raspoloženje… Mali znak pažnje i truda je dovoljan.

Pošto je 14. februar i Dan zaljubljenih i Sveti Trifun, dan zaštitnika vina, Poklon za dan zaljubljenih može biti flaša dobrog vina ili još bolje neki vinski poklon! Tako nešto će vas uvek podsetiti na kvalitetan poklon koji ste jednom kupili, a i vidi se da ste se potrudili, a ne samo svratili u  podrum pića.

Vinski poklon: top lista:

  1. Moćan komplet za ljubitelje vina, pravi vinski somelijer set , za sve koji su, bilo enolozi ili samo rekreativni ljubitelji koji vole svoje veče da zaokruže sa vinom punog ukusa, ili savršen stek da upotpune sa gutljajem crvenog vina koje je doraslo tom gastronomskom užitku. Masivan vadičep, aerator dekanter za vino, element protiv podlivanja i rezač folije… Ovaj komplet čuvenog Zwilling brenda, sinonima za grad Solingen, pravi je poklon za muškarca za dan zaljubljenih!
  2. Ukoliko aerator već imate, onda kupite samo vadičep i upotpunite pribor vinskog hedoniste.
  3. Sjajan inox komplet za vakumiranje načete flaše vina je takođe dobar vinski gadget. Nekada se flaša dobrog vina ne popije do kraja, a greota je da dobro vino propadne.
  4. Uz vinsko gustiranje uvek treba da su tu i sirevi da bi se ukusi upotpunili! Dakle, ukoliko sve vinske rekvizite, vec kao pravi kolekcionar vaš partner/ka poseduje, onda je nož za sir npr. ili još bolje i potpunije, a i isplativije – komplet noževa za sireve dobra ideja za poklon!
  5. Poklon za žensku osobu, naročito ako je ljubitelj kuvanog vina, čaja ili tople čokolade, može biti i nešto iz Sorrento programa staklenih čaša, koji će tradiciju i ritual ispijanja toplih napitaka uz ćebence i knjigu ili gitaru učiniti još dužim i romantičnijim…

Pametna kupovina uvek vas podseti da umete dobro da izaberete. Vaš partner je takođe svestan toga i drago mu je da je baš on/ona vaš izbor. Odabrani poklon naravno uručite na pravi način i isto veče ga zajedno isprobajte uz kvalitetno vino i sireve i sveće….

Želimo vam romantično veče i srećan praznik!

S poštovanjem,

Vaš Serotonin tim!

 

Zapratite nas na mrežama:

Ostavite nam komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

PROČITAJTE JOŠ:

Discover more from SEROTONIN

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

[]
×
Da li želite da Vas obaveštavamo o novim ponudama, akcijama i pogodnostima? (nećemo smarati)

Ne hvala. Ne želim da ostavim svoj e-mail *Ovom prijavom, prihvatate da primate mailove od nas. vezane za dodatne akcije i promocije kao i kupon kodove za popust. Uvek se možete odjaviti.