Tel: +381/11/2439-132

Mob: 063/7373-883

kontakt@serotonin.rs

  • Omiljeno
  • Moj nalog
SEROTONINSEROTONIN

0 рсд
  • KATEGORIJE
    • Tučano / Liveno posuđe
      • Cocotte
      • Tiganji
      • Pekači
      • Šerpe
      • Ostalo
    • Inox posuđe
      • Tiganji
      • Ekspres lonci
      • Setovi posuđa
      • Ostalo
    • Noževi
      • Zwilling noževi
      • Miyabi noževi
      • Samura noževi
      • Kuhinjski noževi
      • Namenski noževi
      • Oštrači
      • Čuvanje noževa
      • Blokovi i držači noževa
    • Vinski program
      • Aeratori i dekanteri
      • Otvarači
      • Vakumiranje i čuvanje
      • Rashladni program
      • Bokali
      • Poklon setovi
      • Ostalo
    • Pribor za kuhinju
      • Keramičko posuđe
      • Zwilling čaše
      • Kuhinjske alatkice
      • Kuhinjske daske
      • Mlinovi i avani
      • Makaze
      • Serviranje hrane
      • Čuvanje hrane
      • Ostalo
    • Escajg i pribor
    • Kuhinjski aparati
      • Food Saver
      • Hurom
      • Breville
    • ZRELO Membrane
  • Zwilling
    • Zwilling J.A.HENCKELS – najbolji noževi
  • Miyabi
    • O kompaniji MIYABI
  • Staub
    • Kompanija STAUB
  • Samura
    • O Samura noževima
    • Noževi
    • Oštrači
  • ZRELO
    • Suvo zrenje mesa sa vakum membranom – “ZRELO”
  • Food Saver
  • Hurom
  • Breville
  • Akcija
  • Inspiracija
    • Saveti i preporuke
    • Recepti
    • Pokloni
    • Vino
    • Zdravlje
    • O brendovima
      • Zwilling J.A.HENCKELS
      • STAUB
      • SAMURA

Liveni Grill tiganj

Serotonin apr 28, 2020 Saveti i preporuke 4 komentara

Liveni Grill tiganj – jako važan i nezamenjiv deo posuđa

Francuski STAUB je sinonim za tučano posuđe. To je Porše među posuđem! To je izbor kuvara, nosioca Mišelinove zvezde. Ako voliš da sedneš u prestižan auto, ako biraš organsku robu na pijaci, ako se raduješ roštiljanju, ako imaš svest da dete treba da voziš u bezbednom sedištu, ako zaslužuješ da jedeš u restoranu sa 5 zvezdica, ako poštuješ dobar komad mesa, onda bi trebalo da u kuhinji imate i Staub liveni grill tiganj. Glavna razlika i prednost u odnosu na neke druge tiganje je ta što Staub liveni grill tiganj ima visoke grill segmente. To će učiniti da se komad mesa peče na usijanim visovima , a da vazduh slobodno cirkuliše u kotlinama. Neki drugi tiganji imaju vrlo niska grill rebra koja služe samo da “nacrtaju” šare na mesu, dok se meso suštinski prži. To nije grilovanje. Meso treba da se sprema na vrelom vazduhu koji cirkuliše između rebara (kao kada se pravi klasičan roštilj). To je jedna od ključnih prednosti.

A evo još nekih:

– Kvalitetno liveno gvožđe će postići visoke temperature i ravnomerno će distribuirati toplotu u svim pravcima

– Jak sloj crnog mat emajla čini važnu barijeru između gvožđa i hrane koju spremate.

Mnogo je to važno, jer je važno da hrana očuva svoja svojstva, a još važnije, da bude u kontaktu samo sa površinama koje ne mogu da joj naškode. To je najveća razlika između jeftinih i skupljih tučanih šerpi i tiganja.

Dakle, kupite dobar komad mesa, ostavite ga na sobnoj temperaturi, namažite ga mašću, zagrejte liveni tiganj i bez dodavanja ulja pecite meso. Kada komad spustite, pomerite ga 2/3 puta uz linije na tiganju i ostavite da se peče par minuta, a zatim okrenite. 

To je sve. Nema neke filozofije…

Ponudu grill tiganja možete pogledati ovde.

Praktičan prikaz STAUB livenog grill tiganja pogledajte ovde a evo i šta kažu naši koristnici:

Još komentara naših korisnika možete pogledati ovde.

Zapratite nas na mrežama:
error
fb-share-icon
Tweet
fb-share-icon
grill tiganjgusani tiganjliveni tiganjstaubtučani tiganj
Zdrava grickalica – NaćosiPrethodni članak
Liveno posuđe STAUB – Prvo korišćenjeSledeći članak

Leave your comment Odustani od odgovora

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

4 comments on “Liveni Grill tiganj”

  1. HunterJanko - 12/06/2020

    Ja na terasi ,na indukcionom rešou,na velikom staub gril tiganju pečem svaki dan, a uskoro ćemo da uložimo i u pravi gasni roštilj da immao i tu opciju na terasi …. Sve pohvale za izbor brendova..samo jako!

    Reply
  2. ŽarkoVid - 12/06/2020

    Žena na Staubu griluje tikvice i paprike, a ja meso.. najbolji grill tiganj. Hvsla na savetima za mesaru

    Reply
  3. CrniPele - 03/06/2020

    Kupio veliki gril tiganj kod Vas i zelim da se zahvalim na savetima. Pečem na terasi na plinskom rešou i sjajno se pokazalo. Nadam se da ćete imati uskoro akcije za Samura noževe..

    Reply
  4. Mihajlo Kekić - 28/05/2020

    Oproban! Odličan!

    Reply

Pročitajte još:

  • Aparat za vakumiranje hrane
  • Domaća Proja sa sirom
  • Da li ste čuli za HUROM Slow Juicer sokovnike?
  • Jagnjetina u rerni, mekana kao duša
  • Savršeno pečen stek – kako?
  • Suvo zrenje mesa sa vakum membranom – “ZRELO”
  • O kompaniji MIYABI
  • O Samura noževima
  • Najbolji recept za hleb
  • Liveno posuđe STAUB – Prvo korišćenje

Tekstovi sa temom:

  • O brendovima (4)
  • Pokloni (12)
  • Press (3)
  • Recepti (15)
  • Saveti i preporuke (17)
  • STAUB (1)
  • Vino (7)
  • Zdravlje (6)
  • Zwilling J.A.HENCKELS (1)

Serotonin

  • Krušedolska 13/1, Beograd
  • kontakt@serotonin.rs
  • Radno vreme: radnim danima 09-16h
  • (+381) 11 2439-132

Pratite nas na društvenim mrežama

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube

INFORMACIJE

  • O nama
  • Uslovi saradnje
  • Privatnost i sigurnost
  • Reklamacija
  • Kontakt

MOJ NALOG

  • Porudžbine
  • Lista želja
  • Moja adresa
  • Moji podaci

POMOĆ

  • Kako da poklonim?
  • Kako da kupim?
  • Česta pitanja (FAQ)
© 2014 SEROTONIN Web shop by Serotonin Tim. Sva prava su zadržana.

[]
×
Ostavite nam Vaš e-mail pre ubacivanja u korpu

Please enter the valid email.

Ne hvala. Ne želim da ostavim svoj e-mail *Ovom prijavom, prihvatate da primate mailove od nas. vezane za dodatne akcije i promocije kao i kupon kodove za popust. Uvek se možete odjaviti.