Tel: +381/11/2439-132

Mob: 063/7373-883

kontakt@serotonin.rs

  • Omiljeno
  • Moj nalog
SEROTONINSEROTONIN

0,00 рсд
  • KATEGORIJE
    • Tučano / Liveno posuđe
      • Cocotte
      • Tiganji
      • Pekači
      • Šerpe
      • Ostalo
    • Inox posuđe
      • Tiganji
      • Ekspres lonci
      • Setovi posuđa
      • Ostalo
    • Noževi
      • Zwilling noževi
      • Miyabi noževi
      • Samura noževi
      • Kuhinjski noževi
      • Namenski noževi
      • Oštrači
      • Čuvanje noževa
      • Blokovi i držači noževa
    • Vinski program
      • Aeratori i dekanteri
      • Otvarači
      • Vakumiranje i čuvanje
      • Rashladni program
      • Bokali
      • Poklon setovi
      • Ostalo
    • Pribor za kuhinju
      • Kuhinjske alatkice
      • Kuhinjske daske
      • Mlinovi i avani
      • Makaze
      • Serviranje hrane
      • Čuvanje hrane
      • Ostalo
    • Escajg i pribor
    • ZRELO Membrane
  • Zwilling
    • Zwilling J.A.HENCKELS – najbolji noževi
  • Miyabi
    • O kompaniji MIYABI
  • Staub
    • Kompanija STAUB
  • Samura
    • O Samura noževima
    • Noževi
    • Oštrači
  • ZRELO
    • Suvo zrenje mesa sa vakum membranom – “ZRELO”
  • Vacu Vin
  • Akcija
  • Blog i inspiracija

Liveni Grill tiganj

Serotonin апр 28, 2020 Saveti i preporuke 4 Comments

Liveni Grill tiganj – jako važan i nezamenjiv deo posuđa

Francuski STAUB je sinonim za tučano posuđe. To je Porše među posuđem! To je izbor kuvara, nosioca Mišelinove zvezde. Ako voliš da sedneš u prestižan auto, ako biraš organsku robu na pijaci, ako se raduješ roštiljanju, ako imaš svest da dete treba da voziš u bezbednom sedištu, ako zaslužuješ da jedeš u restoranu sa 5 zvezdica, ako poštuješ dobar komad mesa, onda bi trebalo da u kuhinji imate i Staub liveni grill tiganj. Glavna razlika i prednost u odnosu na neke druge tiganje je ta što Staub liveni grill tiganj ima visoke grill segmente. To će učiniti da se komad mesa peče na usijanim visovima , a da vazduh slobodno cirkuliše u kotlinama. Neki drugi tiganji imaju vrlo niska grill rebra koja služe samo da “nacrtaju” šare na mesu, dok se meso suštinski prži. To nije grilovanje. Meso treba da se sprema na vrelom vazduhu koji cirkuliše između rebara (kao kada se pravi klasičan roštilj). To je jedna od ključnih prednosti.

A evo još nekih:

– Kvalitetno liveno gvožđe će postići visoke temperature i ravnomerno će distribuirati toplotu u svim pravcima

– Jak sloj crnog mat emajla čini važnu barijeru između gvožđa i hrane koju spremate.

Mnogo je to važno, jer je važno da hrana očuva svoja svojstva, a još važnije, da bude u kontaktu samo sa površinama koje ne mogu da joj naškode. To je najveća razlika između jeftinih i skupljih tučanih šerpi i tiganja.

Dakle, kupite dobar komad mesa, ostavite ga na sobnoj temperaturi, namažite ga mašću, zagrejte liveni tiganj i bez dodavanja ulja pecite meso. Kada komad spustite, pomerite ga 2/3 puta uz linije na tiganju i ostavite da se peče par minuta, a zatim okrenite. 

To je sve. Nema neke filozofije…

Ponudu grill tiganja možete pogledati ovde.

Praktičan prikaz STAUB livenog grill tiganja pogledajte ovde a evo i šta kažu naši koristnici:

Još komentara naših korisnika možete pogledati ovde.

Zapratite nas na mrežama:
error
fb-share-icon
Tweet
fb-share-icon

POSETIOCI SU NAJČEŠĆE GLEDALI I OVE PROIZVODE:

grill tiganjgusani tiganjliveni tiganjstaubtučani tiganj
Zdrava grickalica – NaćosiPrevious post
Liveno posuđe STAUB – Prvo korišćenjeNext post

Ostavite nam komentar Cancel reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

4 comments on “Liveni Grill tiganj”

  1. HunterJanko - 12/06/2020

    Ja na terasi ,na indukcionom rešou,na velikom staub gril tiganju pečem svaki dan, a uskoro ćemo da uložimo i u pravi gasni roštilj da immao i tu opciju na terasi …. Sve pohvale za izbor brendova..samo jako!

    Loading...
    Reply
  2. ŽarkoVid - 12/06/2020

    Žena na Staubu griluje tikvice i paprike, a ja meso.. najbolji grill tiganj. Hvsla na savetima za mesaru

    Loading...
    Reply
  3. CrniPele - 03/06/2020

    Kupio veliki gril tiganj kod Vas i zelim da se zahvalim na savetima. Pečem na terasi na plinskom rešou i sjajno se pokazalo. Nadam se da ćete imati uskoro akcije za Samura noževe..

    Loading...
    Reply
  4. Mihajlo Kekić - 28/05/2020

    Oproban! Odličan!

    Loading...
    Reply

Da li nas pratite na FB?

Da li nas pratite na FB?

Pročitajte još:

  • Savršeno pečen stek – kako?
  • Suvo zrenje mesa sa vakum membranom – “ZRELO”
  • O kompaniji MIYABI
  • O Samura noževima
  • Najbolji recept za hleb
  • Liveno posuđe STAUB – Prvo korišćenje
  • Liveni Grill tiganj
  • Zdrava grickalica – Naćosi
  • Hobotnica iz STAUB Cocotta
  • Milin kuvar kao inspiracija

Tekstovi sa temom:

  • O brendovima (2)
  • Pokloni (12)
  • Press (3)
  • Recepti (16)
  • SAMURA (1)
  • Saveti i preporuke (15)
  • STAUB (1)
  • Vino (7)
  • Zdravlje (4)
  • Zwilling J.A.HENCKELS (1)

Serotonin

  • Krušedolska 13/1, Beograd
  • kontakt@serotonin.rs
  • Radno vreme: radnim danima 09-16h
  • (+381) 11 2439-132

Pratite nas na društvenim mrežama

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube

INFORMACIJE

  • O nama
  • Uslovi saradnje
  • Privatnost i sigurnost
  • Reklamacija
  • Kontakt

MOJ NALOG

  • Porudžbine
  • Lista želja
  • Moja adresa
  • Moji podaci

POMOĆ

  • Kako da poklonim?
  • Kako da kupim?
  • Česta pitanja (FAQ)
Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy

DA LI NAS PRATITE?

DA LI NAS PRATITE?
© 2014 SEROTONIN Web shop by Serotonin Tim. Sva prava su zadržana.
[]
×
Ostavite nam Vaš e-mail pre ubacivanja u korpu

Please enter the valid email.

Ne hvala. Ne želim da ostavim svoj e-mail *Ovom prijavom, prihvatate da primate mailove od nas. vezane za dodatne akcije i promocije kao i kupon kodove za popust. Uvek se možete odjaviti.
%d bloggers like this: