SVO proizvodi – šta je to?

SVO proizvodi – šta je sad pa to?

  1. Šta su to SVO proizvodi?
  2. Da li im je upotrebljivost umanjena?
  3. Da li su stvarno lošiji?
  4. Da li se isplate?

Pa evo da krenemo redom.

S.V.O. proizvodi su svi artikli koji su od strane proizvođača deklarisani kao artikli SA VIZUELNIM ODSTUPANJEM od standarda!!!

Šta to praktično znači?

(S.V.O.) je tako deklarisano od strane samog proizvođača zbog jedne ili nekoliko pojedinačnih sitnih nesavršenosti koje apsolutno ne utiču na funkcionalnost samog tiganja. Najčešće je to nijansiranost same boje i malo odstupanje od ostalih proizvoda iste kategorije boje, sitne neravnine ili ulubljenja, nekakav trag od livenja, sitna oštećenja emajla na poklopcu ili sa spoljne strane posude (ali nikada u delu gde se priprema hrana) i sl. Neke od ovih sitnih nesavršenosti se mogu naći i u regularnoj A klasi ali kao pojedinačni slučaj. Kada ih je više, onda proizvođač deklariše proizvod Sa Vizuelnim Odstupanjem. Važno da nema nikakvog uticaja na funkcionalnost samog proizvoda. Uglavnom je sve sa spoljne strane i ni nakoji način ne utiče na upotrebljivost samog artikla.

Takođe, u ponudi se mogu pronaći i noževi koji imaju oznaku SVO. To su najčešće noževi koji imaju neku ogrebotinu na oštrici ili dršci, oštećenu boju drške, izbledelost, nekakvo sitn oštećenje, itd. Takođe, jako je važno da se napomene da ne postoje nikakava oštećenja oštrice. Noževi su i dalje apsolutno funkcionalni i nesmetano rade ono šta treba da rade. Ovakvi noževi su savršen izbor za sve kuvare i domaćine koji zaista kuvaju i koriste svakodnevno svoje noževe, ali nisu za one koji bi da svoje noževe drže istaknute u kuhinji kao estetski detalj.

Proizvodi deklarisani Sa Vizuelnim Odstupanjem su dosta jeftiniji od standardnih i idealni je za sve oni koji žele vrhunski kvalitet i nesmetaju im male razlike u nijansi više posuđa ili neki vizuelni nedostatak koji APSOLUTNO NE UTIČE na upotrebljivost. Najčešći kupci su domaćini koji dosta kuvaju i spremaju pa im ovakve vizuelne nesavršenosti ne smetaju, ali i restorani i hoteli kojima ovo zaista nije uopšte bitno.

Prema fabričkim specifikacijama, S.V.O. NE PODLEŽE REKLAMACIJI koja je vezana za konkretnu nesavršenost.

Ovde možete pogledati na konkretnim primerima koje su to vizuelne nesavršenosti:

SVO proizvodi, gledano iz ugla upotrebljivosti i dugovečnosti apsolutno nemaju nikakvu lošiju stranu u odnosu na standard. Dosta su jeftiniji od standarda, pa je njihova isplativost bez ikakve dileme. To da li vam smeta malo odstupanje od boje, nešto sjajnije a nešto šarenije, to je već na vama da odlučite…

U svakom slučaju, ukoliko ste u prilici da svratite do nas, dođite i na licu mesta pogledajte dostupne SVO proizvode i možete i sami da odaberete konkretan model.

Zapratite nas na mrežama:

Ostavite nam komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

PROČITAJTE JOŠ:

Discover more from SEROTONIN

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

[]
×
Da li želite da Vas obaveštavamo o novim ponudama, akcijama i pogodnostima? (nećemo smarati)

Ne hvala. Ne želim da ostavim svoj e-mail *Ovom prijavom, prihvatate da primate mailove od nas. vezane za dodatne akcije i promocije kao i kupon kodove za popust. Uvek se možete odjaviti.