Tel: +381/11/2439-132

Mob: 063/7373-883

kontakt@serotonin.rs

  • Omiljeno
  • Moj nalog
SEROTONINSEROTONIN

0 рсд
  • KATEGORIJE
    • Tučano / Liveno posuđe
      • Cocotte
      • Tiganji
      • Pekači
      • Šerpe
      • Ostalo
    • Inox posuđe
      • Tiganji
      • Ekspres lonci
      • Setovi posuđa
      • Ostalo
    • Noževi
      • Zwilling noževi
      • Miyabi noževi
      • Samura noževi
      • Kuhinjski noževi
      • Namenski noževi
      • Oštrači
      • Čuvanje noževa
      • Blokovi i držači noževa
    • Vinski program
      • Aeratori i dekanteri
      • Otvarači
      • Vakumiranje i čuvanje
      • Rashladni program
      • Bokali
      • Poklon setovi
      • Ostalo
    • Pribor za kuhinju
      • Keramičko posuđe
      • Zwilling čaše
      • Kuhinjske alatkice
      • Kuhinjske daske
      • Mlinovi i avani
      • Makaze
      • Serviranje hrane
      • Čuvanje hrane
      • Ostalo
    • Escajg i pribor
    • Kuhinjski aparati
      • Food Saver
      • Hurom
      • Breville
    • ZRELO Membrane
  • Zwilling
    • Zwilling J.A.HENCKELS – najbolji noževi
  • Miyabi
    • O kompaniji MIYABI
  • Staub
    • Kompanija STAUB
  • Samura
    • O Samura noževima
    • Noževi
    • Oštrači
  • ZRELO
    • Suvo zrenje mesa sa vakum membranom – “ZRELO”
  • Food Saver
  • Hurom
  • Breville
  • Akcija
  • Inspiracija
    • Saveti i preporuke
    • Recepti
    • Pokloni
    • Vino
    • Zdravlje
    • O brendovima
      • Zwilling J.A.HENCKELS
      • STAUB
      • SAMURA

Hobotnica iz STAUB Cocotta

Serotonin apr 3, 2020 Recepti 1 Comment
recept-hobotnica-iz-staub-cocotta-liveno posuđe-najbolja hobotnica

Jednu veću hobotnicu (bolje prethodno zamrznutu, nego svežu) kuvati 5min u kipućoj vodi. Izvaditi da se procedi u đevđiru. Potom iseckati na krupne komade. Staviti u zagrejani STAUB maslinovo ulje (malo više maslinovog, otprilike toliko da kasnije bude do pola visine hobotnice). U vruće ulje staviti nasečen limun, sitne pikantne papričice, čenove belog luka, masline, ruzmarin i na kraju komade hobotnice.

Posoliti i pobiberiti. Propržiti sve kratko na ringli, a zatim poklopiti i staviti u zagrejanu rernu (na 180°C) na 45min. Nije potrebno otvarati, jer se oktopus sa poklopca sam natapa. Posle tog vremena proveriti viljuškom da li je dovoljno mekano. Služiti u tučanom Staubu, u kome je i pečeno, jer će tako ostati dugo toplo… Uživajte u ukusima mora, zaklopite oči da prizovete šum talasa… i prijatno! Upotpunite, naravno, sa dobrim, rashlađenim belim vinom. Hvala @dijana.zelic na receptu i savetima…

Zapratite nas na mrežama:
error
fb-share-icon
Tweet
fb-share-icon
hobotnicaliveno posuđereceptSTAUB cocottetučano posuđe
Milin kuvar kao inspiracijaPrethodni članak
Zdrava grickalica – NaćosiSledeći članak

Leave your comment Odustani od odgovora

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

One comment on “Hobotnica iz STAUB Cocotta”

  1. Miljana i Jovan - 08/04/2020

    Sjajan recept..probamo prvom prilikom!

    Reply

Pročitajte još:

  • Aparat za vakumiranje hrane
  • Domaća Proja sa sirom
  • Da li ste čuli za HUROM Slow Juicer sokovnike?
  • Jagnjetina u rerni, mekana kao duša
  • Savršeno pečen stek – kako?
  • Suvo zrenje mesa sa vakum membranom – “ZRELO”
  • O kompaniji MIYABI
  • O Samura noževima
  • Najbolji recept za hleb
  • Liveno posuđe STAUB – Prvo korišćenje

Tekstovi sa temom:

  • O brendovima (4)
  • Pokloni (12)
  • Press (3)
  • Recepti (15)
  • Saveti i preporuke (17)
  • STAUB (1)
  • Vino (7)
  • Zdravlje (6)
  • Zwilling J.A.HENCKELS (1)

Serotonin

  • Krušedolska 13/1, Beograd
  • kontakt@serotonin.rs
  • Radno vreme: radnim danima 09-16h
  • (+381) 11 2439-132

Pratite nas na društvenim mrežama

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube

INFORMACIJE

  • O nama
  • Uslovi saradnje
  • Privatnost i sigurnost
  • Reklamacija
  • Kontakt

MOJ NALOG

  • Porudžbine
  • Lista želja
  • Moja adresa
  • Moji podaci

POMOĆ

  • Kako da poklonim?
  • Kako da kupim?
  • Česta pitanja (FAQ)
© 2014 SEROTONIN Web shop by Serotonin Tim. Sva prava su zadržana.

[]
×
Ostavite nam Vaš e-mail pre ubacivanja u korpu

Please enter the valid email.

Ne hvala. Ne želim da ostavim svoj e-mail *Ovom prijavom, prihvatate da primate mailove od nas. vezane za dodatne akcije i promocije kao i kupon kodove za popust. Uvek se možete odjaviti.